Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Pevec ostao i bez tri parcele: Sud ih je prodao na dražbi...

Nisam previše razočaran ponašanjem prema meni. Odvjetništvo i sudstvo se bave sitnim ribama i zaustavljaju lov na kapitalce i time zabavljaju narod, rekao je Zdravko Pevec

Željko Hladika/24sata
Foto: Željko Hladika/24sata
20 komentara

Zdravko Pevec je u petak na bjelovarskom Općinskom sudu ostao i bez tri parcele koje su prodane na dražbi. To je bila njegova gotovo posljednja imovina. U ovršnom postupku je švedski Volvo Truck Corporation „sjeo“ na njegovu imovinu zbog duga od 12,5 milijuna kuna. Kako je kazao njegova djedovina je prodana zainteresiranim kupcima, a bila je procijenjena na 36.000 kuna. Rekao je da je za razliku od stečaja kojim je Darko Šket prodao imovinu bivše njegove tvrtke u Makedoniji debelo ispod vrijednosti, njegove nekretnine su na dražbi u Bjelovaru prodane po procijeni. 

- Nisam previše razočaran ponašanjem prema meni. Odvjetništvo i sudstvo se bave sitnim ribama i zaustavljaju lov na kapitalce i time zabavljaju narod. Zašto se ne istraži prodaja zemljišta u Makedoniji koje je stečajni upravitelj dao u bescjenje. Zemljište vrijedno 27 milijuna eura je prodao za nekoliko puta nižu cijenu, a imao je kupce za pravi iznos – tvrdi Pevec. Zaključujući kako su  takvim radnjama svi oštećeni. Od dobavljača do državnog proračuna. 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message