Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pevec ponosni sponzor plivačice Dine Levačić

Pevec d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, potpisao je ugovor o sponzorstvu s trofejnom hrvatskom plivačicom Dinom Levačić, prvom Hrvaticom koja je isplivala La Manche i havajski Moloka kanal

Foto: Pevec

Nastavak je ovo kontinuiranog ulaganja u domaći sport, s naglaskom na pomoć mladim sportašima. 

Dinina postignuća prije svega su inspiracija za sve nas u Pevecu, konstantna želja za uspjehom i savladavanju morskih izazova u tako mladoj dobi nikog ne može ostaviti ravnodušnim. Iznimno smo ponosni na Dinu i zato smo je odlučili sponzorirati i doprinijeti savladavanju još većih, bržih i jačih izazova“ izjavio je tijekom potpisivanja ugovora Krešimir Bubalo, član uprave Pevec d.d. 

Dina Levačić ima 23 godine, a njeno ime je već sada zapisano zlatnim slovima u povijest svjetskog plivanja. Prva je Hrvatica koja je preplivala La Manche, a ujedno je tek šesta osoba i druga žena u povijesti daljinskog plivanja koja je za 90 dana isplivala trostruku krunu daljinskog plivanja: mostove Manhattana u New Yorku, kalifornijski zaljev od otoka Cataline do San Pedra te La Manche. 

Želim se zahvaliti Pevecu na financijskoj potpori. Sponzorstvo moga sportskog puta svakako je jak vjetar u leđa prije svega za savladavanje 54 kilometra duge dionice od Visa do Splita, a zatim i 30 kilometra duge dionice kanala Tsugaru u Japanu što je moj četvrti plivački maraton od ukupno Sedam velikih svjetskih maratona koje namjeravam preplivati“ izjavila je naša dugoprugaška plivačica Dina Levačić.

Pevec d.d. konstantno ulaže u razvoj sporta u Hrvatskoj, pa smo tako ranije ove godine  postali glavni pokrovitelj Hrvatskog paraolimpijskog odbora, a nastavili smo i pokroviteljstvo Hrvatskog boksačkog saveza. Svim aktivnostima takvog karaktera dokazujemo kako smo društveno odgovorna kompanija koja njeguje domaće, često marginalizirane sportaše“ izjavila je direktorica sektora marketinga i korporativnih komunikacija Pevec d.d. Ivana Plemenčić. 
 

Tema: Promo sadržaj

Message