News

Komentari 8

Pijan (65) vrijeđao policiju: Sad mora platiti 11.200 kuna, a i oduzet će mu vozačku dozvolu

Pijan (65) vrijeđao policiju: Sad mora platiti 11.200 kuna, a i oduzet će mu vozačku dozvolu

Zbog vožnje Bosiljevom u pijanim stanju i vrijeđanja policajaca vozač (65) je kažnjen s 11.200 kuna i tri mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom, izvijestila je u ponedjeljak PU karlovačka

Šezdesetpetogodišnjaku iz Bosiljeva jučer je na Općinskom sudu u Karlovcu izrečena novčana kazna od 11.200 kuna jer je utvrđeno da je 'kolnikom nekontrolirano upravljao' osobnim automobilom karlovačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,49 g/kg.

Nakon što su ga uočili, policajci su ga uz uporabu svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti i isključiti iz prometa, međutim vozač se oglušio i nastavio kretati nakon čega se zaustavlja. Prilikom postupanja odbio je policiji dati svoje dokumente, vrijeđao ih je te se pokušao udaljiti u čemu su ga spriječili.

Pijani vozač ih Krapine vozio s 2,75 promila alkohola 

 Zbog vožnje u pijanom stanju na autocesti A1 i u Slunju kazne će biti izrečene i vozačima vozila krapinske i zagrebačke registracije.

 Šezdesettrogodišnji vozač ih Krapine nzatečen je sinoć u vožnji osobnog vozila autocestom A1, pod utjecajem alkohola od 2,75 g/kg.

 Drugi 63-godišnji vozač vozio je kroz Slunj teretno vozilo zagrebačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,16 promila.

 Obojica alkoholiziranih vozača su isključeni iz prometa i smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, navode iz PU karlovačke.

Najčitaniji članci