News

Komentari 2

Pijan vozio dvoje maloljetne djece pa prijetio preko telefona

Pijan vozio dvoje maloljetne djece pa prijetio preko telefona

Sutkinja istrage Županijskog suda u Puli je zbog svega prihvatila prijedlog Općinskog državnog odvjetništva i muškarcu odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja

Nakon što je policija iz Buja u Istri podnijela posebno izvješće, Općinsko državno odvjetništvo u Puli je provelo prvo ispitivanje 52-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela prijetnje i i dva kaznena djela povrede djetetovih prava. 

Naime, dotični je 2. kolovoza upravljao vozilom u kojem je bilo dvoje maloljetne djece znajući da je pod utjecajem alkohola, a kada ga zaustavila policija napuhao je više od dva promila.

Također ga terete da je 9. prosinca nakon što je telefonskim putem ostvario kontakt sa svojom maloljetnom djecom, i znajući da je poziv na razglasu i da se u blizini nalazi 34-godišnjakinja u odnosu na koju mu je izrečena mjera opreza zabrane pristupa i uspostavljanja i održavanja kontakta, izrekao više prijetnji i uvredljivih riječi.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Puli je zbog svega prihvatila prijedlog Općinskog državnog odvjetništva i muškarcu odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Najčitaniji članci