Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijana napala muža: Batom po glavi, a vrat mu rezala nožem

Koprivnica: Pijana 44-godišnjakinja napala je 72-godišnjeg supruga u kasnim noćnim satima u siječnju. Žena je trenutno u istražnom zatvoru kako ne bi ponovila kazneno djelo

56 komentara

Pijana žena (44) iz Koprivnice je 30. siječnja napala svog 28 godina starijeg supruga i teško ga ozlijedila. Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je protiv nje 19. ožujka podiglo optužnicu pred Općinskim sudom u Koprivnici. 

Ona ga je najprije opalila drvenim rukohvatom fotelje po ruci, zatim je uzela bat i udarila ga po glavi. Ni to joj nije bilo dovoljno pa je uzela nož i razrezala ga po vratu. 

Priopćenje Općinskog odvjetništva:

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je 19. ožujka, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Koprivnici optužnicu protiv hrvatske državljanke (1975.) zbog počinjenja kaznenog djela pokušaja teške tjelesne ozljede iz čl. 118. st. 2. u svezi st. 1. i čl. 34. Kaznenog zakona. (21. 3. 2019.) 

Optužnicom se 44-godišnjakinju tereti da je 30. siječnja 2019. oko 3.15 sati u Koprivnici, pod jakim utjecajem alkohola, nakon prepirke sa svojim izvanbračnim suprugom (1947.), drvenim rukohvatom fotelje udarila ga po ruci, a potom mu batom zadala udarac po glavi i nožem ga porezala po vratu, te mu nanijela tjelesne ozljede.  

Okrivljenica se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i dovršenja pokušanog kaznenog djela.

Možda vas zanima i ovo:
Message