Obavijesti

News

Komentari 19

Pijani policajac je skrivio sudar na Korčuli: Četvero ozlijeđenih

Policajac nije bio na službenoj dužnosti kada se iz Lumbarde uputio prema Korčuli pod utjecajem alkohola. Počeo je pretjecati osobno vozilo i motocikl koji je u tom trenutku skretao

VIDEO

U prometnoj nesreći sa srećom lakšim posljedicama sudjelovao je sinoć, u utorak u večernjim satima, 32-godišnji policajac izvan službe. Što se može dogoditi svakome, međutim mladi policajac je bio – alkoholiziran! Kako smo neslužbeno doznali, izmjereno mu je 0,83 promila alkohola u krvi.

Do nesreće u kojoj su četiri osobe lakše ozlijeđeno došlo je na onih nekoliko kilometara ceste od Lumbarde prema Korčuli. Prema rezultatima policijskog očevida, 32-godišnjak je vozio motor u smjeru Korčule.

- Vozeći pod utjecajem alkohola, započeo je pretjecati osobno vozilo i motocikl, koji je u tom trenutku skretao ulijevo pa je došlo do sudara dva motocikla. U nekontroliranom kretanju jedan od motocikala je udario u ruku pješaka koji se kretao kolnikom te ceste. - kazali su iz PU dubrovačko neretvanske. Lakše tjelesne ozljede zadobili su 32-godišnji policajac izvan službe, vozačica i suvozačica drugog motocikla te pješak.

Nevezano uz to što bi za prometnu nesreću mogla odgovarati i vozačica motocikla (nije provjerila može li sigurno obaviti prometnu radnju skretanja ulijevo, bez obzira na prometni prekršaj 32-godišnjaka koji ih je pretjecao), iz dubrovačke policije su nam potvrdili kako protiv mladog "plavca" slijedi disciplinski postupak MUP-a zbog nedoličnog ponašanja izvan službe te je pokrenut stegovni postupak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!