Obavijesti

News

Komentari 2

Pijani rekorderi na cestama za vikend: Napuhao 3,3 promila

Što se tiče mladih vozača najviše je napuhao 21-godišnji mladić u petak u 18 sati u Križevcima kad je izazvao i prometnu nesreću. Na sreću nitko nije ozlijeđen a mladić je uhićen

VIDEO

Tijekom proteklog vikenda od 15. do 17. ožujka, na području PU istarske evidentirano je šest prometnih nesreća s materijalnom štetom, te kontrolirano ukupno 548 vozača,  od koji je iz prometa isključeno njih 27. 

Od tog broja posebno je zanimljiv evidentirani slučaj od ponedjeljka 18. ožujka u 2.50 sati, kada je na kolniku Istarske ulice u Funtani kraj Poreča, policija zaustavila osobni automobil Seat, bosanskohercegovačke registarske oznake. Njime je upravljao28-godišnji državljanin BiH, a kojem je utvrđena koncentracija alkohola od 2.09 promila. Vozač je dakako isti tren isključen iz prometa, a zbog opasnosti od ponavljanja prekršaja uhićen i prepračen u policijske prostorije na otrežnjenje. Kada dođe k sebi,uručiti će mu optužni prijedlog i sprovesti nadležnom prekršajnom sudu. 

U Koprivničko-križevačkoj napuhao 3,3 promila

Najveća koncentracija alkohola na cestama Koprivničko križevačke županije tijekom vikenda zabilježena je kod 42-godišnjeg vozača koji je u nedjelju, u 21.30 sati u zaustavljen u Dropkovcu. Napuhao je rekordnih 3,30 promila i policija ga je odvela na otrežnjenje. Kad dođe „k sebi“, najvjerojatnije tijekom ponedjeljka bit će priveden na Prekršajni odjel, koprivničkog Općinskog suda.
 
Što se tiče mladih vozača najviše je napuhao 21-godišnji mladić u petak u 18 sati u Križevcima kad je izazvao i prometnu nesreću. Na sreću nitko nije ozlijeđen a mladić je zbog vožnje u pijanom stanju s 1,84 promila i izazivanja prometne nesreće uhićen i po žurnom prekršajnom postupku dobio je pet dana zatvora kud je odmah odveden. 

Što se tiče pijanih u prometu na susjednoj Virovitičko – podravskoj županiji vikend „pobjedu“ je odnio 66 godišnji biciklist.  On se vozio na dva kotač s nevjerojatnih 3,73 promila kroz Slatinu u subotu usred dana. Policija ga je alkotestirala u 11,40 sati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca