Obavijesti

News

Komentari 24

Pijani sin triput silovao majku? Na seks je htio prisiliti i strinu

SRBIJA: Gorana je policiji prijavio otac, a onda je majka dala iskaz u kojem je ispričala da ju je sin u periodu od prosinca do veljače, kada je odlazila kod njega, u tri navrata pijan silovao i tukao

VIDEO

Goran T. (29) iz sela Vračević, u Srbiji, uhićen je zbog sumnje da je u triput silovao svoju majku (50), javlja Blic.

Goran je, kako se saznaje, majku napastovao u njihovoj obiteljskoj kući u kojoj je u posljednje vrijeme živio sam. Iz kuće se prethodno iselio njegov otac, koji je prešao u kuću jednog stanovnika Vračevića kod kojeg je radio i koji mu je tu kuću ustupio. S mužem je u tu kuću prešla i njegova supruga, ali je povremeno obilazila sina za kojeg mještani pričaju da je oduvijek bio problematičan.

- Goran nije radio nigdje, a znao je biti nezgodan kad popije. Zato je i njegov otac otišao od kuće i odveo suprugu sa sobom, ali je ona, eto, dolazila kod sina. Srećom pa se Goranova sestra udala u Valjevo, ima svoju obitelj, a kod nje se nalazi i njen mlađi brat koji je krenuo u srednju školu - pričaju mještani, ali ističu da nitko, zapravo, nije siguran što se dogodilo među četiri zida skromne kuće jer su čuli da je Goran u zatvoru zbog droge.

- Problem je u tome što su i majka i sin, najblaže rečeno, blago mentalno zaostali. Ona je dobrodušna, ali slabo razumije i snalazi se, tako da mnogi njene ranije priče da je sin tuče i napada nisu ozbiljno shvaćali. S druge strane, ni Goran nije ni školovan ni otresit, a kada popije postajao je nesnosan i po susjede i po obitelj. Svaki dinar koji bi zaradio je iste večeri trošio na alkohol, skupljao bi u kući društvo, onda bi pijani pravili nered pa bi kad se otrijezni zvao majku da dođe pospremiti, da mu napravi nešto za jesti, a onda bi se ona poslije žalila da ju maltretira. Stalno smo joj govorili da ne odlazi kod njega - kažu mještani.

Prema njihovim riječima, obitelj preživljava od majčine socijalne pomoći, dok njen muž održava dio susjedova imanja u zamjenu za stanovanje u njegovoj kući.

Prema informacijama koje posjeduje Blic, Gorana je policiji prijavio otac, a onda je majka dala iskaz u kojem je ispričala da ju je sin u periodu od prosinca do veljače, kada je odlazila kod njega, u tri navrata pijan silovao i tukao.

- Odmah nakon uhićenja, Goran T. je odveden pred više tužilaštvo u Valjevu i određen mu je pritvor do 30 dana. Njegova majka odvedena je na ginekološki pregled kako bi se utvrdilo je li bilo silovanja - navodi izvor iz istrage.

U svom dosjeu Goran T. ima i prijave za nekoliko krađa.

Strini pijan nudio seks

Protiv Gorana postoji prijava iz 2012. godine, koju je podnijela njegova strina. Prema toj prijavi, on je strinu odveo u kuću, zaključao vrata, a onda htio imati seksualni odnos s njom.

Starica koja je u 70. godinama svog života, međutim, uspjela je da pobjeći iz kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa