Obavijesti

News

Komentari 5

Pijani vozač pokupio starca na pješačkom i teško ga ozlijedio

Na pješačkom prijelazu teško je ozlijeđen pješak (81). Na njega je ne zaustavivši se naletio svojim automobilom 64-godišnji vozač, kojemu je alkotestom izmjereno 1,79 promila

VIDEO

U blizini trgovačkog centra Lidl u Novoj Gradiški u srijedu 23.studenog oko 17.15 sati u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 81-godišnji pješak. Njega je dok je prelazio cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine udario i na kolnik srušio 64-godišnji vozač.

Zbog teških ozljeda pješak je prevezen u novogradišku bolnicu i zadržan na liječenju. Vozač je podvrgnut alkotestiranju i izmjereno mu je 1,79 promila. Protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Iste večeri, u četvrtak oko 20,50 sati, u Slavonskom Brodu, policijski službenici su prilikom nadzora prometa utvrdili da 46-godišnjak unatič izrečenoj mu zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola.

Provedenim alkotestiranjem su izmjerena mu je koncentracija alkohola od čak 3,09 promila. Alkoholiziranog vozača policija je zadržala u službenim prostorijama do otriježnjenja. Policijski službenici protiv 46-godišnjeg vozača podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik