News

Komentari 2

Pijani vozač u Topuskom bježao policiji, dobio 15 dana zatvora

Pijani vozač u Topuskom bježao policiji, dobio 15 dana zatvora

Osobno vozilo sisačke registracije policija je pokušala zaustaviti u nedjelju, 5. prosinca, oko 3.15 sati u Gređanskoj ulici u Topuskom, ali se vozilo na zvučne i svjetlosne signale nije zaustavilo

Po hitnom postupku 24-godišnjaku iz Gline je zbog više prometnih prekršaja, među kojima su i bježanje policiji i upravljanje vozilom bez položenog vozačkog ispita pod utjecajem alkohola, izrečena zatvorska kazna od 15 dana.

Kako je javljeno iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, osobno vozilo sisačke registracije policija je pokušala zaustaviti u nedjelju, 5. prosinca, oko 3.15 sati u Gređanskoj ulici u Topuskom, ali se vozilo na zvučne i svjetlosne signale nije zaustavilo.

Kada je naknadno zaustavljeno, utvrđeno je da vozilom upravlja 24-godišnjak s područja Gline, koji je uhićen, te da vozilom upravlja bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,82 promila.

Nakon održanog žurnog postupka donesena je presuda kojom je vozač proglašen krivim te mu je izrečena ukupna kazna zatvora u trajanju od 15 dana.

Najčitaniji članci