Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Pije mlijeko svoje kćeri da bi izliječio tumor na crijevu

Tim Browne svako jutro pije mlijeko koje mu kći Georgia izdaja. Vjeruju da će mu ono pomoći da preboli rak. Još ne zna pomaže li mu uopće

ABC
Foto: ABC
6 komentara

Gotovo svako jutro Britanac Tim Browne svoje pahuljice pojede s mlijekom, no ne onim kravljim već mu mlijeko izdaja njegova vlastita kći. On ne čini to jer mu se sviđa taj okus već je uvjeren da mu pomaže u borbi s rakom debelog crijeva od kojeg boluje dvije godine. Prije vjenčanja svoje kćeri Georgije Tim je otišao na operaciju. Tumor mu se tada proširio na jetru i limfne čvorove. Nakon toga su uslijedili tretmani kemoterapijom. Njegova kći na televizoru je vidjela emisiju o ljekovitom utjecaju majčinog mlijeka.
- Čovjek iz Amerike pio je majčino mlijeko jer je imao rak prostate i navodno mu je mlijeko ubilo dio stanica raka, pa sam odlučila da i moj otac pokuša to isto - priča Georgia. Tim je mlijeko svoje kćeri prestao piti nakon što je zbog kemoterapije ono imalo čudan okus. Nije se izliječio od raka, no vjeruje da mu mlijeko pomaže. Prema američkom ministarstvu za hranu i lijekove, postoje dokazi koji kažu kako majčino mlijeko smanjuje rizik oboljenja od tumora kod beba.
- Djeluje li ovaj tretman, mi uistinu ne znamo. No gospodin Browne se sigurno na taj način još više povezao s kćeri - rekla je za ABC doktorica Marie Savard.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message