Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hemoroidi - kako ih se riješiti na prirodan način?

To neugodno oboljenje nabreklih krvnih žila u području anusa i donjeg rektuma ubraja se među najčešće bolesti u svijetu, no unatoč tome o hemoroidima se i danas malo govori

Foto: Megapixl.com

Kad bi vas netko upitao da mu nabrojite bolesti od kojih ljudi najčešće pate, vjerojatno bi se mali broj vas sjetio hemoroida. 

To neugodno oboljenje nabreklih krvnih žila u području anusa i donjeg rektuma ubraja se među najčešće bolesti u svijetu, no unatoč tome o hemoroidima se i danas malo govori. U svijetu više od 70 posto populacije tijekom života prije ili kasnije ima hemoroidalnih tegoba, između 4 i 5 posto trenutno pati od vrlo ozbiljnih tegoba, a čak više od 50 posto populacije starije od 30 godina ima lakše ili teže hemoroidalne tegobe. 

Oboljeli od hemoroida zbog neugode i srama rijetko progovaraju o svojim tegobama, uslijed čega često nemaju pristup svim informacijama vezanim uz liječenje i prevenciju razvoja bolesti. Upravo zbog toga danas je uvriježeno mišljenje kako je jedini način liječenja mazanje raznim mastima i kremama, ispijanje čajeva ili stavljanje čepića, no na tržištu postoji učinkovito rješenje koje se uzima – oralno. 

Foto: Terra Lab Pilex je naziv potpuno prirodnog biljnog pripravka čija konzumacija ne ostavlja nikakve neželjene popratne pojave, a najveća mu je prednost oralno uzimanje. Na taj način izbjegava se neugodno postavljanje čepića i mazanje kremama u području analnog otvora, a problem se rješava u iznimno kratkom roku – pijenjem kure od 14 ili 28 kapsula tijekom jednog odnosno dva tjedna, ovisno o stupnju oboljenja. 

U čak 84 posto slučajeva Pilex u potpunosti rješava problem hemoroida na vrijeme dulje i od šest mjeseci, što ga čini trenutno najdjelotvornijim proizvodom protiv hemoroida u svijetu.

„U svom tridesetogodišnjem iskustvu još nisam naišao na učinkovitiji proizvod za rješavanje hemoroidalnih tegoba. Uz to što je učinkovit, Pilex je i potpuno prirodan proizvod koji ekstenzivnim kliničkim ispitivanjima nije zabilježio nikakve nuspojave na organizam, a rezultati njegovog uzimanja trenutno su vidljivi“, istaknuo je primarius dr. med. Stefan Engelbrecht. 

Foto: Terra Lab Ujedno je naglasio kako vjeruje da trenutno u svijetu ne postoji kvalitetnije i dugotrajnije rješenje protiv hemoroida od Pilexa te da se može koristiti čak i u slučajevima kad je indiciran operativni zahvat ili je riječ o akutno upaljenim hemoroidima. 

Pilex ne sadrži umjetne boje, kemikalije, droge ili šećer, a dolazi u dva pakiranja. Pakiranje od 14 kapsula namijenjeno je osobama u početnom stadiju bolesti ili s povremenim tegobama te kao prevencija kod osoba kod kojih se hemoroidalne tegobe učestalo ponavljaju, dok se Pilex Max od 28 kapsula preporučuje osobama koje krvare ili imaju 2., 3. ili 4. stadij oboljenja te pate od težih hemoroidalnih tegoba. 

Za korisnike je organizirano i besplatno savjetovalište na broju  091 59 30 353. Savjete pruža Anica Ledenko , mr. pharm., spec. med. biokemije i homeopatske medicine. Dostupan je u ljekarnama, a za više informacija posjetite www.pilex.hr.

Tema: Promo sadržaj

Message