Obavijesti

Promo sadržaj

Pilex kapsule - za ugodniji život

Pilex kapsule - za ugodniji život
4

U životu treba uživati! Ugodite si stvarima koje volite i riješite se neugodnosti koje vas u tome sprječavaju. Jedna od takvih neugodnosti su problemi vena analnog područja, a idealno rješenje su PILEX kapsule

Suvremeni način života i rada, premalo kretanja, dugo sjedenje pred računalom ili u automobilu kao i prehrana koja je daleko od optimalne, sve to potiče stvaranje poteškoća poput upala ili propulzije vena analnog područja. Osjećaj peckanja, nelagode, boli, svrbeža kao i krvarenje česte su posljedice ovog problema.

Ne treba vam biti neugodno. Iako se u javnosti o njima vrlo malo govori, propulzije vena analnog područja su vrlo česta pojava – simptome će osjetiti gotovo 70 posto osoba barem jednom tijekom života.

PILEX kapsule su tu kako bi vaš život učinile ugodnijim! Iako su u ljekarnama dostupne brojne kreme i masti koje ublažavaju navedene simptome, takvi proizvodi najčešće djeluju samo na simptome upale. To znači da će se nakon kratkotrajnog smirenja simptomi ipak ponovo pojaviti.

Ono što PILEX čini jednim od najboljih proizvoda u slučaju propulzije i upale vena analnog područja je činjenica da osim snažnog i brzog djelovanja na sve simptome, PILEX djeluje i na uzrok upale.

PILEX je prirodan dodatak prehrani koji pruža učinkovitu pomoć zdravlju vena analnog područja. PILEX formula sastoji se od potpuno prirodnih sastojaka, a patentirana receptura temeljena je na uravnoteženoj kombinaciji biljnih ekstrakata. Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus), ekstrakt korijena i kore žutike trpke (Berberis vulgaris) te ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virginiana) zajedničkim djelovanjem doprinose zdravlju vena i ublažavanju simptoma.

Korištenjem PILEX kapsula simptomi se u najvećoj mjeri ublažavaju već nakon 72 sata korištenja, a potpuno povlačenje svih tegoba kod većine korisnika događa se već nakon desetak dana.

PILEX je dostupan u dvije vrste pakiranja: bočice od 28 i 14 kapsula. U slučaju jače upale uputno je koristiti veće pakiranje od 28 kapsula (uzimaju se 2 kapsule dnevno, s vodom ili jogurtom), dok je u slučaju blaže upale dovoljno manje pakiranje od 14 kapsula.

PILEX potražite u ljekarnama i na web ljekarni www.vasezdravlje.hr

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Hrebak: 'Grad Bjelovar prvi će u Hrvatskoj koristiti geotermalnu energiju za svoje potrebe'
PROMO

Hrebak: 'Grad Bjelovar prvi će u Hrvatskoj koristiti geotermalnu energiju za svoje potrebe'

Do sada se nitko nije upustio u ovako velik i opsežan posao, koji je usto dugotrajan te vrlo skup, rekao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak te dodao da tek sad očekuje ekspanziju investicija i ulaganja u Bjelovar