Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

PILEX – odlazak na toalet više ne mora izazivati strah

Svatko tko se ikada borio s propulzijama i upalama vena analnog područja jako dobro zna koliko to može biti neugodno i bolno te koliko vas takvo stanje natjera na promjenu nekih životnih navika

Foto: Megapixl.com

Vožnja bicikla ili dugotrajno sjedenje na poslu samo su neke od uobičajenih životnih situacija koje osobama s ovim problemom stvaraju velike tegobe, dok im odlazak na toalet može biti pakleno bolan.

Iako se u javnosti o njima vrlo malo govori, propulzije vena analnog područja su vrlo česta pojava – simptome će osjetiti gotovo 70 posto osoba barem jednom tijekom života. U tom slučaju nastojimo se čim prije riješiti pratećih simptoma, a to su osjećaj peckanja, svrbež, bol i krvarenje.

Foto: Bigstock

U ljekarnama su dostupne brojne kreme i masti koje ublažavaju navedene simptome, ali problem je što djeluju samo na simptome upale, što znači da će se nakon kratkotrajnog smirenja simptomi ponovo pojaviti.

Ipak, život bez ovog problema postao je stvarnost zahvaljujući PILEXU – potpuno prirodnom preparatu za oralnu primjenu. Simptomi se u najvećoj mjeri ublažavaju već nakon 72 sata korištenja, a potpuno povlačenje svih tegoba kod većine korisnika događa se već nakon desetak dana.

Ono što PILEX čini jednim od najboljih preparata u slučaju propulzije i upale vena analnog područja je činjenica da osim snažnog i brzog djelovanja na sve simptome, PILEX djeluje i na uzrok upale.

Foto: Terra Lab

PILEX je dostupan u dvije vrste pakiranja: bočice s 28 i 14 kapsula. U slučaju jače upale uputno je koristiti veće pakiranje od 28 kapsula (uzimaju se 2 kapsule dnevno, s vodom ili jogurtom), dok je u slučaju blaže upale dovoljno manje pakiranje od 14 kapsula.

PILEX je dostupan u svim boljim ljekarnama.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

Foto: Oktal Pharma

Tema: Promo sadržaj

Message