Obavijesti

Promo sadržaj

PIP-ova maloprodaja na novoj lokaciji

PIP-ova maloprodaja na novoj lokaciji
8

Nova lokacija našim partnerima i kupcima nudi veći prostor sa širom ponudom hrvatskih pčelarskih i mednih proizvoda

PIP-ova maloprodaja nakon 29 godina rada preselila se na novu lokaciju u Utinjsku 19 u zagrebačkom naselju Sveta Klara. Nova lokacija našim partnerima i kupcima nudi veći prostor sa širom ponudom hrvatskih pčelarskih i mednih proizvoda. U novouređenoj trgovini može se pronaći, po pristupačnim cijenama, asortiman pčelarske opreme, tradicionalna Apiterapija, med i med s dodacima – aronije i limuna, ugostiteljski med i kremasti eko med te medni likeri – Pater   - stara medica i Sveti Ambrozije- biljni liker s medom, kao i drugi PIP-ovi medni pripravci.

Također, posebno želimo istaknuti kako nova lokacija omogućava bolji pristup za pčelare i kupce bez gradske prometne gužve uz besplatno parkiranje te je prilagođeniji kamionski pristup.
„Preseljenje na novu lokaciju predstavlja svojevrsno osvježenje u našem poslovanju sa željom  lakše dostupnosti našim partnerima i kupcima. Novi prostor, površine 140m2 , omogućava predstavljanje naše široke ponude proizvoda na pregledan način, a i sve ostale pogodnosti lokacije, također, idu u prilog približavanja potrebama naših kupaca. 

Nova lokacija, posebno pčelarima, omogućava izbjegavanje gradskih prometnih gužvi poglavito onima koji dolaze iz Hrvatskog Zagorja, sjeverozapadnog dijela Zagreba, Samobora, Jaske, Karlovca i Pokuplja, V. Gorice i Turopolja, Novog Zagreba i onih koji dolaze obilaznicom od istočne strane Zagreba.
Isto tako, novi prostor predstavlja značajno ulaganje u stabilnost poslovanja, što ćemo činiti i dalje sa ciljem boljih poslovnih rezultata tvrtke PIP, hrvatskog pčelarskog sektora i gospodarstva u cjelini.'', istaknuo je direktor  Domagoj Bračić.

Ove, 2019. godine,  navršava se 30 godina PIP-ovog poslovanja, 90 godina obiteljskog pčelarstva i 140 godina organiziranog hrvatskog pčelarstva. PIP d.o.o. je društveno odgovorno i inovativno društvo specijalizirano za pčelarstvo koje je izraslo iz obiteljske tradicije bavljenja pčelarstvom, i ujedno je najstariji privatni proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj. Bogata tradicija i inovativan rad u pčelarstvu utkani su u svaki naš proizvod, a stečena znanja neprekidno ulažemo u kvalitetu, istraživanje i razvoj novih proizvoda. Dobre smo rezultate polučili i kroz partnersku suradnju s više fakulteta na Sveučilištu u Zagrebu.

 Zahvaljujući zadovoljnim potrošačima postali smo ponosni nositelji dviju medalja – zlatne QUDAL – QUality meDAL te prepoznatljive plave medalje Best Buy Award.  
Posebno smo ponosi na prepoznavanje kvaliteta naših proizvoda. Hrvatski potrošači potvrdili su PIP najkvalitetnijim proizvođačem meda u Hrvatskoj. U ovogodišnjem istraživanju kvalitete u Hrvatskoj - QUDAL – QUality meDAL 2019/2020, PIP je ocijenjen od strane većine ispitanika kao najkvalitetniji proizvođač meda na hrvatskom tržištu. 
Samo godinu ranije osvojili smo i priznanje potrošača za najbolji omjer cijene i kvalitete prema nezavisnom istraživanju Best Buy Award 2018/2019. 

Poručuju iz PIP - a kako će visoki standardi i zadovoljstvo potrošača i dalje će biti imperativ u proizvodnim procesima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.