Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
47 komentara

Piton mu ugušio kozu: Djedica uzeo pištolj i upucao ga 8 puta

SAD: Scott Dame (63) našao je burmanskog pitona kako guši njegovu kozu i odlučio to riješiti 'sad i odmah'. Uzeo je pištolj i upucao pitona osam puta, koliko je bilo potrebno da ugine...

Upucao pitona
Foto: Calimero Sport
47 komentara

Burmanski piton je najveća vrsta pitona i općenito jedna od najvećih vrsta zmija. Može biti duži od pet metara, a hrani se, između ostalog, pticama, jelenima, aligatorima i - kozama. Upravo je jedna jadna mala koza završila u njegovu zagrljaju i skončala u mukama.

No, nije ni piton preživio. Našao ga je kozin vlasnik Scott Dame i odlučio utjerati pravdu na svoj način. Ustrijelio je pitona osam puta prije nego je ostao bez snage, a ubrzo i uginuo.

Dame, 63-godišnjak iz floridskog Naplesa, reagirao je instinktivno, a završio je i na Facebooku nakon što je njegova unuka objavila video.

- Moj djed ima mnogo iskustva s divljim životinjama, ali nismo mislili da bi se ovakvo nešto moglo pojaviti kod nas - izjavila je 10-godišnja unuka.

Burmanski pitoni inače žive u tropskim dijelovima južne i jugoistočne Azije, prosječna dužina im je 3,7 metara, a teški su oko 135 kilograma.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message