Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pjevač Toni Kljaković (75) umro usred koncerta u Puli

Publika je mogla posvjedočiti da se Toni Kljaković (75), izvodeći Milottijevu skladbu 'Noštromo' usred pjesme jednostavno nagnuo naprijed i srušio...

barkun.hr
Foto: barkun.hr
4 komentara

Veliko slavlje pretvorilo se u veliku tragediju u petak navečer u pulskom Istarskom narodnom kazalištu, kada se usred pjesme srušio pjevač Toni Kljaković. Koncert koji je organiziran u čast 80. rođendana istaknutog istarskog skladatelja Nella Milottija pretvorio se u pravu dramu, a veliko slavlje je prekinuto nakon tragedije. Publika je mogla posvjedočiti da se Toni Kljaković (75), izvodeći Milottijevu skladbu 'Noštromo' zajedno s riječkim Batifiacom, usred pjesme jednostavno nagnuo naprijed i srušio. Nastala je panika, svi su mu pjevači pokušali pomoći, a publika je nijemo promatrala Hitna pomoć došla je za tri minute.
- Podignuo je ruku u jednom trenutku, valjda govoreći da je živ. Publika je mislila da im maše, da ih pozdravlja i počeli su pljkeskati, ali on je umro. Umro je sa onim što je volio.. s pjesmom - još u šoku kazala je pjevačica Vesna Nežić-Ružić.
Mirko Cetinski, Tonyev otac, nije mogao zadržati suze.
- Bio je odlično raspoložen, dobro je jeo i puno smo pričali prije koncerta o svemu. Hvalio se kako uredno živi, da može hodati na jednoj nozi i da može igrati nogomet. Imao sam više dueta s njim. Onda je rekao, evo idem odraditi nastup i obukao je sako. Izašao je na pozornicu, otpjevao pola pjesme i pao - kroz plač je rekao Mirko Cetinski.

Možda vas zanima i ovo:
Message