Obavijesti

News

Komentari 12

Planirate danas ići na groblje? Ovdje je sve što trebate znati

Planirate danas ići na groblje? Ovdje je sve što trebate znati
2

Na blagdan Svih svetih, u četvrtak 1. studenog, u Zagrebu će, kao i u svim drugim većim gradovima Hrvatske, na snazi biti posebna regulacija prometa

VIDEO

Samo vozila ZET-a, taksija, invalida i ona s posebnim dozvolama moći će na blagdan Svih svetih, 1. studenog, od 7.30 do 20 sati do zagrebačkoga groblja Mirogoj.

Osobne automobile građani će uz Mirogoj moći voziti kratkim dijelom Bijeničke, između Lašćinske i Aleje Hermana Bollea. Već je zabranjen promet Mirogojskom cestom od Remetske ceste do rotora i Alejom Hermana Bollea, i to će trajati do nedjelje. Na blagdan Svih svetih od 8 do 21 sat vozit će izvanredne autobusne linije s Kaptola do Mirogoja i Krematorija.

S Kaptola se ukida linija za Kvaternikov trg, a onoj za Britanski trg mijenja se trasa. Zbog pojačanih autobusnih linija ulicom Kaptol je vožnja osobnim automobilima zabranjena do nedjelje. U četvrtak je zabranjeno i parkiranje na Bijeničkoj od Aleje Hermana Bollea do ulice Srebrnjak. Uvodi se i izvanredna autobusna linija od Kvaternikova trga ulicom Srebrnjak do Bijeničke, koja vodi uz groblje Mirogoj.

Prema Miroševcu zabrana prometa do nedjelje vrijedi za Aleju tišine, a 1. studenog neće se moći voziti ni širom zonom oko groblja. Zabrana obuhvaća Kolakovu od Ljubijske do Grižanske, Grižansku od Deanovićeve do Kolakove, Novačku od Potočke do ulice Pesteri, Mirnu ulicu, Mramorni prilaz, zonu raskrižja Oporovečka, Kolakova, Grižanska te raskrižja ulica koje izlaze na Grižansku između Malekove i Kolakove. Broj autobusa povećavat će prema potrebi, a 1. studenog uvode izvanrednu liniju od Dubrave do Miroševca.

I prema groblju Markovo polje na blagdan će autobusi voziti izvanrednom linijom iz Dupca. U četvrtak će samo taksi, ZET, invalidi i vozila s posebnom dozvolom smjeti Vugrovečkom od Varaždinske do groblja i Alejom mira. Prijevoz na svim izvanrednim autobusnim linijama prema grobljima na blagdan će biti besplatan. Tramvajske linije 4, 6, 7, 8, 11, 12, 14 i 17 bit će pojačane. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa