Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

‘Plati mi 10.000 kuna ako želiš da obrišem naše seksi poruke'

Slala mi je obnažene fotografije, a sam ja njoj pričao o svojim seksualnim maštanjima, opisivao je zagrebački odvjetnik A. B., kako je tekla komunikacija s Ruby Mayer

65 komentara

Slala mi je obnažene fotografije koje sam ja komentirao te joj nekoliko puta dodijelio komplimente, ona mi je pričala o svojim seksualnim iskustvima, a ja njoj o svojim seksualnim maštanjima, opisivao je zagrebački odvjetnik A. B., kako je tekla komunikacija s fatalnom Ruby Mayer.

Odvjetnik i Ruby, pravim imenom Marina G., upoznali su se na Facebooku krajem 2014. godine. Tvrdi kako joj je odmah napomenuo da ima djevojku i da ne želi osobni kontakt, nego samo virtualni. U ljeto 2015. godine nakon što mu je tadašnja djevojka, danas supruga, ostala trudna, rekao joj je da želi prekinuti komunikaciju. Tražio je da obriše sve poruke koje su izmjenjivali, nakon čega ga je ona počela iznuđivati i tražiti novac kako bi to napravila. Prijetila je da će sve ispričati njegovoj djevojci i pokazati joj eksplicitna dopisivanja. 

- U tri navrata sam joj uplatio po tisuću kuna, ali je ona nastavila tražiti novih 10 tisuća kuna. Tad sam je blokirao na Facebooku, ali me nastavila zvati sa skrivenih brojeva i slati mi SMS poruke. U ožujku 2016. godine mi je došla pred kuću i radila scene. Pokušala je doći do ulaznih vrata, ali joj to nisam dozvolio te sam morao iskoristiti suzavac kako bih je zaustavio. Uspio sam joj uzeti mobitel i pobrisati svu našu komunikaciju s Facebooka - govorio je u ponedjeljak A. B. na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu gdje se Marini G. sudi zbog iznude.

Odvjetnik se sudu trudio dokazati kako nije imao seksualne odnose s optuženom najprije navodeći da ju je vidio samo četiri puta, da bi kasnije priznao da su se vidjeli šest puta, te da je već prilikom prvog sastanka u njegovu odvjetničkom uredu “bilo predigre, ali ne i seksa”.

Možda vas zanima i ovo:
Message