Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Platila da joj odreže stopalo i šaku zbog novca od osiguranja

Vijetnam: Ly više ne može dobiti novac od osiguranja, ali je policija odbacila sve prijave protiv nje jer smatraju da je žena dovoljno kažnjena. Žena je to napravila jer je imala financijskih problema

Foto: Vietnamese Police Photo
10 komentara

Mlada žena iz Vijetnama šokirala je policiju nakon što im je priznala da je platila kako bi joj odrezali lijevu šaku i lijevo stopalo kako bi mogla dobiti od zdravstvenog osiguranja 180.000 dolara (oko 1,2 milijuna kuna). Ly Thi N. (30) platila je u svibnju 2200 dolara (oko 14.520 kuna) da ju osakate. Plan je bio da osiguranju kaže da ju je udario vlak.

Pomagač Doan Van D. "slučajno" ju je pronašao ozlijeđenu uz željezničku prugu. Nazvao je hitnu i prijavio "nesreću".

Foto: Vietnamese Police Photo

Policiji je rekla da je hodala uz prugu i da ju je udario vlak. Doana je predstavila kao potpunog stranca koji je prolazio i pronašao ju. Policija je pokrenula istragu i saznala je da se Ly i Doan (21) poznaju od ranije i to vrlo dobro. Policija je saznala da Ly ima financijskih problema, da njezin posao ne ide baš najbolje, te da je prije nesreće uplatila policu zdravstvenog osiguranja.

Kada su je suočili s dokazima, Ly je priznala policiji da je unajmila Doana da joj odreže šaku i stopalo. Ly više ne može dobiti novac od osiguranja, ali je policija odbacila sve prijave protiv nje jer smatraju da je žena dovoljno kažnjena.

Liječnici su pokušali Ly zašiti stopalo i šaku, ali su ih zbog gangrene nekoliko dana kasnije ipak morali zauvijek ukloniti, piše OddityCentral

Foto: Vietnamese Police Photo

Možda vas zanima i ovo:
Message