Obavijesti

Promo sadržaj

Platite registraciju vozila kreditom sa 0 kuna naknada

Platite registraciju vozila kreditom sa 0 kuna naknada
1

Svaki vlasnik automobila dužan je svake godine obaviti obvezni tehnički pregled i registraciju te obvezno osiguranje za svog limenog ljubimca

Osim održavanja vozila, koja uključuju redovito servisiranje, vlasnici automobila ne mogu preskočiti niti ovaj korak. A ove godine cijene registracije i tehničkog pregleda još su više! 

Kako u moru troškova, doći još do novca za tehnički pregled i registraciju? Biste li se nečega trebali odreći da možete platiti troškove automobila? Naravno da ne! Ferratum banka ima rješenje! Zatražite kredit do 4.000 kuna i rokom vraćanja do 30 dana uz 0 KUNA bankovnih kamata i Vaš limeni ljubimac spreman je za nove cestovne avanture!

Zašto je cijena tehničkog pregleda i registracije tako visoka, i što točno plaćamo?

Novost je da se za produljenje prometne dozvole i ostale dokumentacije, od ove godine više ne treba ići u policijsku postaju, već se spomenuto može obaviti u stanici za tehnički pregled. No, cijena usluge više nije pet kuna, već 115 kuna. 

Osim ovjere prometne dozvole, plaća se sam tehnički pregled, čija cijena iznosi oko 200 kuna, ovisno o stanici gdje se pregled vrši. Osim pregleda vozila, plaća se i ekotest koji ćete platiti u prosjeku oko 100 kuna, a cijena ekotesta ovisi o starosti automobila te snazi i zapremnini motora. 

Sada kada je utvrđeno da je vozilo spremno za prometovanje, valja podmiriti i administrativne pristojbe. Naknada za ceste iznosi 374 kuna, a naknada za okoliš 38 kuna. Kada se sve zbroji, ukupan trošak tehničkog pregleda penje se na preko 700-tinjak kuna. 

No, ne smijemo zaboraviti niti na policu obveznog osiguranja, kasko osiguranje i porez na automobil. Porez na cestovna motorna vozila ovisi o starosti automobila i snazi motora, a cijene se kreću od 200 do 1500 kuna. Porez na automobil ne plaća se ako je vozilo starije od deset godina, a nultog tehničkog pregleda oslobođeni su svi vlasnici novih automobila. 

Neovisno o tome nedostaje li Vam samo dio novaca ili nemate niti novčića za sve troškove registracije i tehničkog pregleda, Ferratum banka osim novo ponuđenog kredita s rokom vraćanja do 30 dana do 4.000 kn sa 0 KUNA bankovnih naknada (za nove korisnike Ferratum banke) nudi i cijelu lepezu malih i većih kredita i pozajmica pa možete odabrati točno onaj iznos koji Vam je potreban.

Zatražite online pozajmicu u svoti koju želite, a novac na vašem računu može biti već za 15 minuta! Na internetskim stranicama Ferratum banke, potrebno je ispuniti online obrazac u kojeg treba unijeti svoje osobne podatke te priložiti traženu dokumentaciju.

Provjerite elektroničku poštu jer Ferratum banka Vam u kratkom roku šalje ugovor o kreditu kojeg je, potpisanog i uz potvrdu o jamstvu za kredit, potrebno dostaviti u banku. I cijeli proces je gotov. Novac već istoga dana može sjesti na Vaš tekući račun, a Vi možete bez stresa podmiriti troškove i  uputiti se cestama do novog odredišta. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.