News

Komentari 234

Poslušajte Plenkija kako pjeva 'Moja Hercegovina' u Mostaru

Poslušajte Plenkija kako pjeva 'Moja Hercegovina' u Mostaru

Andreju Plenkoviću pjevanje baš i nije jača strana pa bi za pokoji savjet mogao upitati Miroslava Škoru, suparnika na nadolazećim parlamentarnim izborima...

Hrvatski premijer Andrej Plenković posjetio je u petak Mostar i Hercegovinu u sklopu izborne kampanje za parlamentarne izbore koji su na rasporedu 5. srpnja. Domaćin mu je bio predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Imali su brojne aktivnosti za odraditi, a pronašli su vremena i za polaganje kamena temeljca za izgradnju tvornice za preradu rajčice u mjestu Kruševo, koje se nalazi između Mostara i Čitluka. 

Naravno, nakon ispunjenog dana, valjalo je nešto popiti i pojesti. A ako niste uz to i zapjevali, niste ništa postigli. Domaćini su zapjevali pjesmu Moja Hercegovina od Mate Bulića, a pridružio im se i predsjednik Vlade RH. U njegovom kratkom 'koncertu' uživala je i Željana Zovko, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu.

Andreju Plenkoviću pjevanje baš i nije jača strana pa bi za pokoji savjet mogao upitati Miroslava Škoru, suparnika na nadolazećim parlamentarnim izborima.

Najčitaniji članci