Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Po mećavi busom preticao kolonu vozila na autocesti

Na autocesti Rijeka-Zagreb zbog mećave se vozilo u koloni, no vozač autobusa svejedno je ušao u traku za suprotni smjer i počeo pretjecati

Ž. S.
Foto: Ž. S.
3 komentara

Snijeg je toliko jako padao da se ništa nije vidjelo. Nas 50-ak vozili smo se u koloni. Ograničenje je bilo 40 km/h, no nitko nije vozio brže od 30. U pretjecanje je prvo krenuo džip, a poslije njega i autobus, rekao je Ž.S., koji je slikao autobus jednog riječkog prijevoznika u ponedjeljak kraj Ravne Gore. Zimski uvjeti nisu dozvoljavali kretanje kamionima, pa su oni stajali sa strane.
- Kolona se stvorila jer se nitko nije usudio po toj mećavi voziti brže od 30 km/h. Priznajem da je cesta bila prazna u smjeru Zagreba. Ipak, ne razumijem kako jedan profesionalni vozač može ugrožavati tuđe živote i pretjecati u zimskim uvjetima. Bez probelma prošao je 20-ak auta u koloni i vratio se u svoju traku - ispričao je iznenađeni Ž.S. koji je putovao za Rijeku. Naš čitatelj ne može sa sigurnošću potvrditi da li je bilo putnika u busu jer od snježnih nanosa nije uspio ništa vidjeti.
- Stvarno je imao lude sreće što mu nitko nije naletio iz suprotnog smjera. Posljedice bi bile katastrofalne - kaže Ž.S.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message