News

Komentari 45

Po orkanskom jugu i na samo 16 stupnjeva skočila u more

Po orkanskom jugu i na samo 16 stupnjeva skočila u more

Vani je bilo 16, a u moru 18 stupnjeva, valovi su bili ogromni, rekao je čitatelj i dodao kako je plivačica uistinu hrabra jer se odvažila uči u tako velike valove. 'Ja se ne bih usudio,' rekao je

U Splitu cijelu nedjelju puše jako jugo, izdano je crveno upozorenje za vjetar. Temperatura zraka iznosi 17 stupnjeva Celzija , a povrh svega, ušli smo klimatološki u zimu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kupanje po jugu

Međutim, jednoj Splićanki i nekolicini surfera to je vrijeme bilo razlog da uđu u Jadran i okušaju se u plivanju u višemetarskim valovima.

- Na Bačvicama je inače mnogo kupača no za vrijeme juga bilo je dvoje-troje surfera i žena koja je plivala s plivačkom kapicom. U prolazu sam vidio kako se kupa. Svaka joj čast, ona je već bila u moru kada sam došao - rekao nam je čitatelj.

Kaže kako je plivala desetak minuta.

- Vani je bilo 16, a u moru 18 stupnjeva, valovi su bili ogromni - dodao je. Kaže i kako se on sam ne bi usudio skočiti u nemirno more.

- Imam 65 godina, ni za mlijun dolara ne bih skočio, ne znam koliko je to pametno, ne bih riskirao - zaključio je čitatelj iz Splita.

Najčitaniji članci