Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Počinje skupljanje potpisa za referendum o NATO-u

Odbor za referendum o NATO-u u subotu počinje s prikupljanjem potrebnih 450.000 potpisa građana na više od sto lokacija diljem zemlje

J. Galoić
Foto: J. Galoić
6 komentara

Odbor za referendum o NATO-u otvorenim pismom apelira na predsjednika Sabora Luku Bebića i zastupnike da raspišu referedum o pristupanju Hrvatske NATO-u.
- Predlažemo zastupnicima da se odmaknu od stranačke stege i koalicijskih dogovora te da razmisle svojom glavom i shvate važnost ovog referenduma - izjavila je pred Saborom predstavnica Odbora Lana Vego. Odbor u subotu počinje s prikupljanjem potrebnih 450.000 potpisa građana na više od sto lokacija diljem zemlje. U idućih 15 dana osim u Hrvatskoj potpisi će se prikupljati u Parizu, Arizoni, a vjerojatno i u Africi. Potpise bi rado prikupljali i u susjednoj BiH, ali tamo, ističu, za sada nemaju kontakte s udrugama. Odbor poziva građane da potpisom i matičnim brojem daju glas za raspisivanje referenduma s pitanjem "Jeste li za to da Hrvatska postane članica Sjeveroatlanskog ugovora (NATO)". Ističu i da neće sudjelovati u demonstracijama protiv dolaska američkog predsjednika Georga W. Busha.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message