Obavijesti

Promo sadržaj

Podravka ima baš sve što vam treba za savršen roštilj!

Podravka ima baš sve što vam treba za savršen roštilj!

A gdje se roštilja, ondje su i slasne marinade, meso, povrće, kobasice, lepinje...Tu su i obavezni dodaci iz Podravkine grill palete, začini, ketchupi i ajvari, te savjeti za 'dimne' zalogaje i marinade

VIDEO

Nema do dobrog roštilja, posebno u ovo doba godine. Ovogodišnji Chill&Grill preselio se sa zagrebačkog Bundeka u domove diljem Hrvatske i tako nastavlja tradiciju najveće roštiljade, ali u online izdanju, i to sve do 31. svibnja. Mjere opreza zbog virusa i dalje su na snazi, pa vam donosi sve što trebate da biste kod kuće i s prijateljima napravili odličnu zabavu i roštiljali u sigurnim uvjetima. Generalni sponzor Chill&Grilla je Podravka, koja ukupno daruje čak 200 svojih Chill&Grill paketa, a vrijednost svakog je 100 kuna. Sve do 31. svibnja možete osvojiti 50 paketa na tjedan. A u paketu je baš ono što vam i treba za savršen roštilj - Podravkini proizvodi za grill. 

A gdje se roštilja, ondje su i slasne marinade, meso, povrće, lepinje, kruhovi, kobasice, salate, umaci... Tu su i obavezni dodaci iz Podravkine grill palete, začini, ketchupi i ajvari, te cool savjeti i recepti za "dimne" zalogaje i marinade s Podravka ajvarom!  Koji god začin da birate, jedno je sigurno - Vegeta je nezaobilazna

Tajna savršenog roštilja zapravo je vrlo jednostavna – krije se u pakiranju Vegeta Natur grill classic! Od piletine do patlidžana, od sočnog crvenog mesa do tikvica, od ćevapčića do gljiva, zaokružit će omiljen okus savršenom kombinacijom začina i istaknuti okuse namirnica. Tu je i Vegeta Natur pikantno pečenje - pružit će vam nezaboravno iskustvo i priliku da malo zaljutite situaciju i razveselite prijatelje.
Roštilj će malo tko odbiti, a pogotovo onaj koji je pikantan i ukusan. Tu je Vegeta Natur vratina, koja je najčešći izbor za roštiljanje, a Vegeta Natur burger pomoći će da svaki zalogaj vašeg burgera bude fantastičan.  
Svim vrstama mesa i povrća Vegeta twist univerzalna marinada dat će prepoznatljiv okus pečenja i jela s roštilja, a možete je koristiti i kao začin za gulaše, paprikaše ili povrtna variva. Od nje je mrvicu posebnija Vegeta twist marinada s češnjakom - sklad okusa uz inovativnu kombinaciju bijelog vina, senfa, vinskog octa i čak 10% sušenog češnjaka, dat će jelu dašak posebnosti. Kombinacija najfinijih pikantnih začina svakoj će namirnici u samo 30 minuta dodati "ono nešto", bez umjetnih aroma ili pojačivača okusa. Čili papričica, korijandar, đumbir, sušeni luk, sušeni češnjak, sušeni celer, slatka i ljuta začinska paprika, kim, origano, crni papar i lovorov list birano su društvo nezaboravnih okusa koji se kriju u Vegeti Grill marinada pikant. A jeste li čuli za Vegeta Grill marinadu s pivom? Pivo i meso s roštilja oduvijek idu zajedno, ali pivo u meso za roštilj - e to je već nešto posebno. Dodajte popisu i Vegeta BBQ marinadu, koja se sastoji od začina koji čine neodoljivu kombinaciju: dimljena slatka začinska paprika, češnjak i luk. 
A tek kobasice na roštilju, koja je to fantazija okusa i mirisa. Podravka se zato potrudila proizvesti upravo takve. 

MAJSTOR GRILL kobasice nove su kobasice u asortimanu, vrhunske su kvalitete i maštovitih okusa stvorene za grilanje i uživanje u božanstvenim okusima finih kobasa. Izrađene su od najkvalitetnijeg mesa, sljubljenog s finim sastojcima kao što su sir, paprika, špinat, fini začini. Ove fantastične kobasice, osim vrhunskih sastojaka i izvrsnih okusa, karakterizira bogatstvo proteina, a pripremljene su bez glutena i svaki će roštilj učiniti pravim gurmanskim doživljajem. Dolaze u četiri okusa. GROFICA je vrhunska grill kobasica s finim začinima, zanosnog, bogatog i profinjenog okusa, kao što joj i ime govori, PEPICA je vrhunska pikantna kobasica za grill, malo ljutkasta i zanimljiva svim ljubiteljima dobre kobasice, ZDENKA je vrhunska kobasica za grill sa sirom (Zdenka), kremastom strukturom, zbog koje se topi u ustima, oduševljava svakim grizom, ŠPINATKA je vrhunska grill kobasica pripremljena od prvoklasnog mesa (svinjetina) i špinata, profinjenog, nježnog i zaokruženog okusa, svijetle zelenkaste boje. Oduševljava na prvi griz. Iskoristite dan u dobrom društvu majstorskih kobasica: Grofica, Pepica, Zdenka i Špinatka te za svoje najdraže pripremite zamaman obrok. Uz grilke odlično ide i Majstor Jeger. No ništa bez Podravkinog ajvara.

Samo najbolji patlidžani i paprike naći će svoj put u Podravka ajvar jer je pripremljen prema domaćem receptu, bez konzervansa i umjetnih aroma. Uz delicije s vruće rešetke odlično će vam prijati i zapečeni grah ili grah salata. Podravka grah u konzervi već je skuhan, vrlo praktična primjena, samo se istrese iz limenke i to je to… 

 KAKO DO NAGRADA?

Pošaljite nam najkreativniju fotku svog roštilja i osvojite bogate nagrade! Prvih 10 najoriginalnijih fotografija nagrađujemo Chill&Grill mix paketom Podravke, Ravlića i KTC-a, a idućih 40 sretnika osvaja Podravka Chill&Grill paket. Otvorite sezonu roštiljanja na najbolji mogući način! Požurite jer natječaj traje od 16. do 23. svibnja! Kliknite na Chill&Grill link i zaigrajte! Sretno svima!


 


 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini