Obavijesti

News

Komentari 48

'Poduzetnička klima': Muškima za novac tijelom grije krevet

'Poduzetnička klima': Muškima za novac tijelom grije krevet
1

Rusija: Viktoria Ivachyova, djevojka iz Moskve, oko sat vremena grije krevete svojih mušterija. Ako netko proba nešto više zove zaštitare. Kaže da joj je inspiraciju za tu ideju dao pjesnik Jesenjin

VIDEO

Viktoria Ivachyova, djevojka iz Moskve, kako bi povećala svoje prihode, slobodnim muškarcima grije krevete. Po noći naplaćuje 82 dolara (oko 566 kuna). Djevojka (21) se brine kako muškarci ne bi spavali u hladnim krevetima. Krevete grije oko jedan sat prije nego njegov vlasnik ide spavati. 

- To radim kako bi ljudi mogli bolje spavati i kako bi krevete "napunila" pozitivnom energijom - kaže Viktoria.

Već ima deset stalnih klijenata. Sada je njezina priča izašla u medije i Viktorija vjeruje da će ih uskoro imati i puno više. Zato planira napraviti tim žena koje će drugima grijati krevete. Viktorija kaže kako je svaki kontakt s klijentima zabranjen.

- Vjerujem da moji klijenti mogu imati beneficije od toga da im samo grijem krevete ili ležim pored njih. Ponekad vodim sa sobom zaštitare, a imam i broj na koji mogu pozvati pomoć ako netko od mojih klijenata odluči prekršiti pravila. Ako je netko zainteresiran za njezine usluge, može na njezinoj web stranici ostaviti zahtjev. Viktorija ga onda nazove i objasni mu svoje usluge u detalje i ako klijent prihvati, dogovore vrijeme kada će mu djevojka grijati krevet. viktorija dolazi kod klijenta sat prije nego što on ide spavati, odjene pidžamu i legne u krevet. Klijent može s njom razgovarati ako želi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Slušam ljude. Nekima je lakše pričati o problemima nekom strancu nego članu obitelji. Kada prođe sat vremena, odjenem se i odem - kaže Viktorija. Nejasno je da li novac dobiva prije ili nakon pružene usluge. Viktorija kaže kako ne grije samo krevete već svojim klijentima prenosi pozitivnu energiju, piše Oddyticentral. 

- Razgovaram s njima i onda im je lakše - kaže Viktoria. Kaže kako je na ideju došla nakon što je pročitala knjigu  Anatoly Mariengof u kojoj se opisuje kako je Jesenjin plaćao ženu da mu gola dođe u krevet i grije ga 15 minuta  i to mu je pomoglo da pronađe inspiraciju. 

- Tražila sam po internetu, ali nisam ništa slično našla. Odlučila sam da ću biti prva grijačica kreveta na svijetu. Napravila sam web stranicu i ostalo je bilo povijest - kaže Viktoria. No navodno viktorija nije ipak prva. Hotel u Londonu nudi sličnu uslugu. Osoba u odijelu koje zadržava toplinu ulazi u krevet gosta i grije ga deset minuta. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora