Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Poginula na satu vožnje: BiH oplakuje stradalu maturanticu

Cijeli kraj je okovan tugom nakon što se pročulo da je u stravičnoj nesreći poginula 18-godišnja Amina Beširević, maturantica Druge srednje škole u Cazinu...

Foto: avaz/facebook
128 komentara

U sudaru s kamionom u Cazinu u Bosni i Hercegovini u utorak poginula je djevojka koja je bila na satu vožnje u automobilu Golf VI u vlasništvu autoškole 'Kapić', doznaje Avaz. Njezin instruktor je lakše ozlijeđen. 

Cijeli kraj je okovan tugom nakon što se pročulo da je u stravičnoj nesreći poginula 18-godišnja Amina Beširević, maturantica Druge srednje škole u Cazinu.

INSTRUKTOR OZLIJEĐEN Teška nesreća u BiH: Djevojka poginula, bila je na satu vožnje

Brojne emotivne poruke preplavile su društvene mreže. Od tragično nastradale djevojke oprostili su se profesori i kolege iz škole, brojni prijatelji... 

- Nažalost, u današnjoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u mjestu Lojićka kod Cazina, preminula je naša sugrađanka Amina Beširević. Učenica je JU "Druga srednja škola" Cazin, IV AT (arhitektonski tehničar). Molimo dragog Boga da našoj Amini podari sve ljepote Dženneta, a njenoj porodici i rodbini da da mnogo sabura - Amin. Dovimo za našu Aminu... – objavili su iz grupe 'Naša Krajina' na Facebooku.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message