News

Komentari 50

Poginula s Kobejem, a trebala je s kćeri slaviti 4. rođendan

Poginula s Kobejem, a trebala je s kćeri slaviti 4. rođendan

Trenerica Christina Mauser u nedjelju je bila u helikopteru u kojem je bio i Kobe Bryant. Kao i Kobe, s kojim je poginula kći, i Christina je iza sebe ostavila troje djece, a najmanja kći će tek navršiti četiri godine...

I dok svijet oplakuje smrt Kobea Bryanta i njegove kćeri, na čiji su utakmicu išli helikopterom u kojem su na kraju umrli, sve se više detalja doznaje i o životima njegovih suputnika, njih sedmero. Među njima je bila i Christina Mauser, trenerica koja je iza sebe ostavila tri maloljetne kćeri (3-godišnjakinju, 9-godišnjaka i 11-godišnjakinju) i supruga Matta. 

Pogledajte video:

Upravo je Matt Mauser u potresnom intervjuu slavnom američkom novinaru Andersonu Cooperu otkrio kako se on i tri kćeri nose sa smrću majke i supruge, Christine Mauser. 

- Kćeri se dobro drže. Naša najmlađa, njen je rođendan sljedeći tjedan - to je najteže, rekao je kroz suze Matt Cooperu. 

- Navršit će četiri godine. Pokušavam se snaći u tome.

- Ona je noćima dozivala majku, ali sad ju više ne doziva. Mislim da polako shvaća, zna da oplakujemo Christinu. Kaže mi: 'Nemoj plakati...', rekao je Matt Mauser u intervjuu. 

Mauser je Cooperu rekao i kako se sa smrću majke nose njegova starija djeca. 

- Naš sin je vrlo osjetljiv i ima 'ispade' i nakupljenu agresiju izbacuje tako da udara u jastuk... Grlim ga i ljubim ga, dajem mu zagrljaj za sebe i za njegovu majku. I Tako idemo iz dana u dan.

Najstarija kći, 11-godišnjakinja, igrala je u jednom od Kobejevih timova. 

- Kobe ju je jako volio, čak su imali tajno rukovanje. 

On se, kaže, sa svime nosi uz lavinu emocija. 

- Dobro sam, pa nisam. Plačem bez ikakvog razloga. Nisam spavao dva dana. Ona sam zaspao, probudio se jutros i mislio sam da sam u redu. A onda sam opet zaplakao. 

Christina Mauser je inače trenirala Kobejev 'Mamba Academy' tim, u kojem je igrala i Kobejeva kći Gigi, koja je također preminula u padu helikoptera. 

Uz Christinu, Kobeja i Gigi, u padu su stradali i John te Keri Altobelli i njihova kći Alyssa, Sarah Chester i njena kći Payton te pilot Ara Zobayan. 

Najčitaniji članci