Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poginuo u nesreći: Sletio je s ceste pa je udario u podvožnjak

Inače, podvožnjak koji se nalazi na ravnom dijelu ceste između Osijeka i Sarvaša već je godinama crna točka za vozače. Tu su, naime, na istom mjestu i na isti način već nastradala četiri vozača

Foto: Poslao čitatelj
44 komentara

Nešto iza 17 sati muškarac (21) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći na državnoj cesti između Osijeka i Sarvaša. Iz još neutvrđenog razloga se tijekom vožnje zabio u betonski dio podvožnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Od automobila je ostala neprepoznatljiva zgužvana limarija. Aktivirala su se oba prednja zračna jastuka,ali to nije spasilo život nesretnom vozaču. Policija je dugo obavljala očevid kako bi se utvrdile točne okolnosti nesreće, a za to je vrijeme cesta bila zatvorena za promet.

Već peta nesreća na istom mjestu 

Inače, podvožnjak koji se nalazi na ravnom dijelu ceste između Osijeka i Sarvaša već je godinama crna točka za vozače. Tu su, naime, na istom mjestu i na isti način već nastradala četiri vozača koji su se, također, svojim automobilima, iz neutvrđenog razloga, zabili u betonske nosače podvožnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Prve su bile u siječnju i u lipnju 2011. godine i tom prilikom su vozači ostali na mjestu mrtvi, a sljedeća je bila već u rujnu iste godine kada je iz posve smrskanog i potom zapaljenog automobila vozač izašao teško ozlijeđen.

U svim obavljenim očevidima nije bilo posve jasno zašto su se vozači zabili u zid podvožnjaka no, svakome od njih evidentirana je brzina veća od dopuštene. U tom dijelu prometnica se doima bezopasno jer se radi o ravnoj cesti, dobre vidljivosti, a i sam podvožnjak je dobro osvijetljen pa vozači nerijetko stisnu gas.

U Hrvatskim cestama su već nekoliko puta vještačili cestu no, nikakve nepravilnosti nisu našli zbog čega se u Osijeku i okolini taj podvožnjak već doživljava kao misteriozan.

Možda vas zanima i ovo:
Message