Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Pogledaj Sea Star Aftermovie i u srijedu zgrabi svoju ulaznicu

Pogledaj Sea Star Aftermovie i u srijedu zgrabi svoju ulaznicu
5

Drugo izdanje Sea Stara u organizaciji EXIT tima dovelo je od 24. do 27. svibnja desetke tisuća glazbenih hodočasnika koji su neumorno partijali u predivnoj umaškoj laguni Stella Maris

VIDEO

Uz zadivljujuću glavnu pozornicu Addiko Tesla Stage i vrući party amfiteatar, Nautilus Arenu, publika se zabavljala ukupno na 16 festivalskih zona, ali i u obližnjem kampu. Sea Star festival pohodili su svjetski DJ duo no.1 Dimitri Vegas & Like Mike, njemački hitmaker bez premca Robin Schulz, britanski art-pop sastav Hurts, vječni trance kralj Paul van Dyk, ruski hit tandem Filatov & Karas, francuski dance rokeri Ofenbach, te istaknuta domaća i regionalna imena kao što su Tram 11, Edo Maajka & Band, Nipplepeople, Krešo Bengalka, Dječaci, Detour i brojni drugi. 

Strane zvijezde oduševljeno su komentirale i dokumentirale ljepote Istre, dok su neki od njih produžili boravak u mini godišnji odmor. Nakon što je prošle godine bio izdvojen među najbolje nove festivale u Europi, ovogodišnje izdanje zasluženo je podiglo ljestvicu i našlo se u utrci za "Best Medium-Sized Festival", odnosno najbolji festival do 40 000 posjetitelja dnevno na Europskim festivalskim nagradama! Kako je bilo u magičnoj laguni može se vidjeti u filmskom premotavanju najuzbudljivijih trenutaka Sea Star festivala, jer je danas objavljen i službeni aftermovie!

Treće izdanje festivala dolazi 24. i 25. svibnja i u Stella Maris donosi najjači i najmoćniji Sea Star do sada, poručuju zajedno organizator, Exit Festival, i domaćin, grad Umag. Formula 2+2 pokazala se uspješna prve dvije sezone pa će tako u petak 24. i subotu 25. svibnja Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi, dok je za četvrtak 23. pripremljen je Welcome Party, a u nedjeljno jutro 26. svibnja završni Closing Party. Prvi kontigent ulaznica po poklon cijeni od svega 199 kn i uz uštedu od čak 60% stižu u srijedu 12. 12. točno u 12 sati. Broj dostupnih ulaznica veoma je limitiran količinom, a poklon cijena vrijediti će najdulje 24 sata ili do isteka zaliha. 

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.