Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
369 komentara

Pogledajte kako je Milanović ispratio Kolindu: Buket za kraj

Kolinda Grabar Kitarović, iako je otišla s Pantovčaka i prepustila predsjedničke dvore Zoranu Milanoviću, je službeno predsjednica do utorka u ponoć, a Milanoviću je prvi radni dan sutra, 19. veljače.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
369 komentara

Zoran Milanović je ispratio Kolindu Grabar Kitarović s Pantovčaka i pritom joj darovao buket cvijeća, nakon čega je bivša predsjednica ušla u službeno vozilo i napustila rezidenciju.

POGLEDAJTE VIDEO

Prije toga su oko pola sata proveli za stolom bez medija, dok su gosti ostali na koktelu. Kolinda Grabar Kitarović, iako je otišla s Pantovčaka i prepustila predsjedničke dvore Zoranu Milanoviću, je službeno predsjednica do utorka u ponoć, a Milanoviću je prvi radni dan sutra, 19. veljače.

Među bolje raspoloženima bio je Jakov Kitarović, koji je u dobrom raspoloženju došao na Pantovčak, a raspoloženje nije splasnulo ni nakon što je njegova supruga službeno više nije predsjednica države.

Himnu je uoči prisege otpjevala Josipa Lisac.

Komentari su podijeljeni, što vi kažete?

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message