Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte koje zvijezde su isprobale najbolju mobilnu kameru

Pogledajte koje zvijezde su isprobale najbolju mobilnu kameru
16

Nakon globalnog i ekskluzivnog predstavljanja u Parizu prošlog mjeseca, u Meštrovićevom paviljonu u Zagrebu Huawei je predstavio svoja dva najnovija uređaja iz P serije.

Premijerno su u Hrvatskoj predstavljena dva uređaja – Huawei P30 i Huawei P30 Pro, a najnovije pametne telefone među prvima su isprobali dizajnerica Aleksandra Dojčinović, blogerica Ella Dvornik, glumica Doris Pinčić Rogoznica te profesionalni fotografi Sonja Dvornik i Domagoj Sever. 

Tom prilikom je Huawei predstavio suradnju s modnom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović koja je dizajnirala torbice inspirirane bojama novih Huawei pametnih telefona.

“Huawei P30 Pro uistinu je pomaknuo granice – kako fotografije tako i videografije, ali i dizajna. Doista mi je poslužio kao sredstvo inspiracije u radu. S obzirom na njegove mogućnosti i atraktivan izgled rijetko tko može ostati ravnodušan”, rekla je Aleksandra Dojčinović 

Danas se u sklopu predstavljanja nove P serije održala i izložba fotografija u organizaciji troje profesionalnih fotografa – Domagoja Severa, Tibora Goloba i Sonje Dvornik. Oni su izlagali fotografije koje su snimljene novim Huawei P30 Pro mobitelom, te ustvrdili kako je riječ o izvanrednim mogućnostima kamere koja doslovno svakoga može pretvoriti u profesionalca.

“Nova kamera pokazala je izvrsne rezultate u uvjetima slabijeg osvjetljenja, dok oduševljava i poboljšani depth effect uz još brži autofocus”, zaključio je Domagoj Sever dok se Sonja Dvornik referirala na mogućnost snimanja još boljih videozapisa.

“Svakako treba spomenuti stabilizaciju slike, čistoću i kvalitetu detalja te vjeran prikaz boja”, dodala je Dvornik.

Oba mobitela vrhunski su dizajnirana, dolaze u atraktivnim bojama, a njihove performanse su senzacionalne. Budući da Huawei P30 Pro i službeno posjeduje najbolju mobilnu kameru na svijetu prema DxOMark ljestvici nije bilo sumnje da će ona izazvati najviše interesa među posjetiteljima. Huawei P30 Pro redefinirao je mobilnu fotografiju svojom četverostrukom Leica kamerom koja postiže 5X optički zum, 10X hibridni zum te čak 50X digitalni zum. U prijevodu to znači da je moguće snimati čiste i kvalitetne kadrove s iznimno velike udaljenosti. 

“Izuzetno smo ponosni na novu Huawei P30 seriju kojom smo korisnicima omogućili dosad neviđene mogućnosti na pametnom telefonu. Kamera je oduvijek bila u fokusu naše P serije, a u suradnji s Leicom kontinuirano postižemo zapažene rezultate na ovom području. No, nije samo kamera na ovom uređaju vrhunska, kroz process razvijanja pomno smo pazili da svaki element ovog uređaja bude najbolji dosad, a sudeći po interesu koji smo izazvali kod potrošača, uspješno smo realizirali svoj plan”, istaknuo je Norman Mueller, direktor marketinga Huaweija za Hrvatsku i Sloveniju. 

Huawei P30 i P30 Pro uređaji već se nalaze u prodaji u trgovinama diljem Hrvatske, a njihovu cijenu možete provjeriti kod teleoperatera ili ovlaštenih distributera.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u višeo od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2018. Godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona u svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, uslugeu “oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godine ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. “Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle