Obavijesti

News

Komentari 25

Pogledajte razmjere devastacije i bespravne gradnje u Vruji

Pogledajte razmjere devastacije i bespravne gradnje u Vruji

Dvadeset godina traje bitka građana protiv uništavanja uvale, a u videu je prikazano kako je uzurpiranje počelo 2002. godine prvom bespravnom gradnjom i nastavilo se sve do danas

Organizatori prosvjeda u uvali Vruja objavili su video u kojem se dobro mogu vidjeti razmjeri devastacije uvale i na koji način su je uzurpirali bespravni graditelji.

Dvadeset godina traje bitka građana protiv uništavanja uvale, a u videu je prikazano kako je uzurpiranje počelo 2002. godine prvom bespravnom gradnjom i nastavilo se sve do danas.

POGLEDAJTE VIDEO Prosvjed u uvali Vruja

Pokretanje videa ...

Nekoliko stotina prosvjednika u subotu se okupilo u uvali kako bi upozorili na bespravnu gradnju i uništavanje naših prirodnih bogatstava, nakon čega su uputili proglas, u kojem upozoravaju da su prije dvadeset godina snage Stipe Latkovića, uz pomoć domaćih izdajnika, teškom su građevinskom mehanizacijom i pješaštvom okupirale uvalu Vruja. 

Bezbroj prijava, bezbroj inspekcijskih izvida i pravomoćnih rješenja o rušenju i vraćanju devastirane uvale u prvotno stanje Stipe Latković svih dvadeset godina sustavno ignorira, nastavljajući do danas svoju svirepu agresiju.