Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
14 komentara

Pogledajte riječku povorku u kojoj je bilo 10.400 maškara

Nakon prolaska posljednje skupine oko 20 sati, a to su tradicionalno Halubajski zvončari, karnevalska skupina Pom-F-Ri s Pomorskog fakulteta u Rijeci će simbolično spaliti Pusta na moru

karneval
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
14 komentara

Nakon mjesec i pol dana karnevalskih zabava, koncerata, pjesme i plesa, sportskih, gastronomskih, humanitarnih događanja, Riječki karneval 2017. kulminirao je u nedjelju na Međunarodnoj karnevalskoj povorci. 

Preko 10.400 sudionika u 110 karnevalskih grupa sa 74 alegorijskih kola u povorci riječkim Korzom pjevalo je i plesalo cijeli dan. 

POGLEDAJTE LIVE

Rijeka: Vesele maškare uživaju u sjajnoj atmosferi Reporter: Maša Petranović

Posted by 24sata on Sunday, February 26, 2017

Mnogobrojne grupe iz Rijeke, njene bliže i dalje okolice, Hrvatske i inozemstva još jednom su pokazale što su smislile od posljednjeg Karnevala, što ih je inspiriralo, nasmijalo ili naljutilo da komentiraju kroz duhovite alegorije.

POGLEDAJTE LIVE

Maškare okupirale Rijeku! 🤡🤠🤖 Reporter: Maša Petranović

Posted by 24sata on Sunday, February 26, 2017

Uvijek rado primljeni gosti iz inozemstva ove godine stigli su u 8 grupa i to iz Italije , Slovenije, Crne Gore, Belgije, Francuske i Danske kao i 16 grupa iz cijele Hrvatske.

POGLEDAJTE LIVE

Ludnica u Rijeci: Maškare preuzele grad! Reporter: Maša Petranović

Posted by 24sata on Sunday, February 26, 2017

- Uz zabavu, veselje i ugodna druženja Riječki karneval donosi i značajnu zaradu, naravno prvenstveno uslužnim djelatnostima. Tako u vikendu Međunarodne povorke ugostiteljski objekti ostvare oko 1,5 milijuna kuna veći promet od uobičajenog u tom periodu, a odlična je i popunjenost smještajnih kapaciteta u Rijeci i okolici. Ukupna zarada Karnevala na riječkom području kreće se oko 10 milijuna kuna dok ulaganja oko dva milijuna kuna stoga je jasna i gospodarska korist ove manifestacije – osvrnuo se riječki gradonačelnik i na gospodarski aspekt Karnevala.

Nakon prolaska i posljednje grupe, tradicionalno spektakularnih Halubajskih zvončara, slijedi paljenje pusta na moru. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message