Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte zašto je sada pravo vrijeme za kupovinu novog automobila!

Pogledajte zašto je sada pravo vrijeme za kupovinu novog automobila!
6

Već dugo razmišljate o kupovini novog automobila, no ponuda i cijene nisu vas oduševili? Ne brinite, Hyundai je osluškivao želje i potrebe kupaca te odlučio ponuditi svoje bestsellere, i30 i Tucson u najvećoj akciji do sada. Ovi modeli iz godine u godinu privlače sve više zaljubljenika u automobile, a kada k tome dodate kvalitetnu opremu i odlične performanse, shvatit ćete zašto su upravo ova vozila jedna od najtraženijih u Hrvatskoj.

Jedinstvena Hyundai akcija ovoga ljeta pokrenut će najbolje u vama, a u dosad neviđenoj ponudi možete birati između dva akcijska junaka – Hyundai i30 i Hyundai Tucson krase odlične performanse i vrhunski paketi opreme koji će ispuniti očekivanja svih onih koji dugo traže idealan automobil.

Hyundai i30 uz bezvremenski dizajn ima napredne mogućnosti povezivanja te najopsežniji paket sigurnosnih tehnologija. Uz LED dnevna i pozicijska svjetla, tonirana stakla, tempomat, kožni upravljač i njegovu agilnu prirodu, ponovno ćete se zaljubiti u vožnju.

Uz ovaj fantastičan gradski automobil, Hyundai je pripremio i svoj najprodavaniji SUV u Europi - Tucson. Na tron svoje klase zasjeo je kombinacijom dizajna, najmodernije tehnologije te naprednim sustavom za potporu vozača. Status najpoželjnijeg SUV-a u Europi potvrđuju prodajne brojke, ali i veliko zadovoljstvo vozača. Tucson je stvoren za svaki teren, a ova akcijska zvijezda definitivno je budućnost vožnje. Njegova kamera za vožnju unatrag, automatski klima uređaj te LED dnevna svjetla i bluetooth pomoći će vam da u potpunoj sigurnosti brže stignete do cilja.

Hyundai i30 i Tucson možete pronaći u svim ovlaštenim Hyundai prodajnim salonima po izvrsnim cijenama. Uz impresivne značajke, moderan dizajn, riječ je o svestranim automobilima koji su spremni ubrzati prema novim horizontima i ispuniti sve vaše želje. Ako tražite automobile čije performanse nikada ne skreću s puta, posjetite Hyundai i zatražite probnu vožnju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.