Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Djevojka iz Umaga pohvalila se dobitkom i - ostala bez njega...

Djevojka se pohvalila fotografijom dobitnog listića na društvenom mreži. Kada ga je pokušala unovčiti, nije mogla jer je netko drugi unovčio njezin dobitak prije nje

Foto: 24sata Video
120 komentara

Umaška je policija zaprimila prijavu 27-godišnjakinje da je prevarena za više stotina kuna.

Naime, djevojka je 17. siječnja, nakon što je saznala da je ostvarila dobitak na sportskoj kladionici, objavila na društvenoj mreži fotografiju dobitnog listića. No listić nije mogla unovčiti jer ju je u tome netko pretekao i podignuo dobitak prije nje.

Policija sada traga za nepoznatim počiniteljem te ujedno upozorava građane da budu oprezni koje informacije i fotografije objavljuju na društvenim mrežama.

Osim što na njima ne bi trebali objavljivati svoje osobne podatke i fotografije dokumenata, građani ne bi trebali objavljivati ni fotografije dobitnih listića. U ovakvi slučajevima počinitelj pomoću računala, na internetskoj stranici kladionice, može upisati vaš broj listića i zatim na svoj korisnički račun isplatiti dobitni iznos.

Možda vas zanima i ovo:
Message