Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Pojačan promet prema moru, na naplati Lučko kolona 5 km

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan, između čvorova Sveta Helena i Popovec u smjeru Zagreba, kolona je duga oko 1,5 km. Na GP Rupa u smjeru mora kolona je 2 km

Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
43 komentara

Na većini cesta u smjeru mora promet je pojačan, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i duž Jadranske magistrale (D8), Istarskog ipsilona i na prilaznim cestama turističkim mjestima, javlja HAK.

U 10.30 sati kolona kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora bila je dugačka oko 5 km, a iz smjera Buzina oko 1 km. Na izlazu s autoceste u smjeru Zagreba kolona je duga 5 km.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, kod naplatnih postaja Zaprešić u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1 km.

Na autocesti A4  Zagreb-Goričan, između čvorova Sveta Helena i Popovec u smjeru Zagreba, kolona je duga oko 1,5 km

Na graničnom prijelazu Rupa, kod naplatnih postaja Rupa, kolona vozila u smjeru mora duga je oko 2 km.

S otoka Krka u smjeru kopna kolona je duga oko 4 km.

Magla smanjuje vidljivost

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Ima je i na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i Karlovca, na mostu Gacka te između čvora Gospić i tunela Sveti Rok, A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ te Novske i Nove Gradiške. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. HAK upozorava vozače  da održavaju sigurnosni razmak između vozila i molimo za strpljenje.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama danas je do 14 sati, a u nedjelju od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message