Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pojavila se nova snimka: Gorila nemilosrdno povlači dječaka...

Dok policija istražuje obitelj dječaka koji je pao u gorilinu nastambu u zoološkom vrtu, zbog čega su čuvari morali ubiti životinju, u javnosti se pojavila nova snimka događaja

Foto: Screenshot
95 komentara

Dok policija istražuje obitelj dječaka (4) koji je pao u gorilinu nastambu u zoološkom vrtu u Cincinnatiju, zbog čega su čuvari morali ubiti životinju, u javnosti se pojavila nova snimka tog događaja.

Podsjetimo, dječak je pao u kavez gorile Harambe. Kako tvrde svjedoci, u početku je izgledalo kao da gorila želi pomoći dječaku. Pomogao mu je da se ustane i povukao hlače gore. Onda je stavio dječaka u kut i počeo ga štititi svojim tijelom dok je njegova majka vikala: 'Mama je ovdje'

No, nakon toga je Harambe težak 180 kilograma zgrabio dječaka za stopalo i odvukao kroz vodu do nastambe. Upravo se ta situacija jasno vidi na novoj snimci.

POGLEDAJTE SNIMKU:

U javnosti se rasplamsala burna rasprava o tome je li životinju trebalo ubiti, a mnogi smatraju da je za sve kriva majka koja nije dovoljno pazila na sina.

Online peticija koja traži da netko, uprava ZOO-a ili dječakova mama, odgovara zbog smrti Harambea skupila je više od 430 tisuća potpisa. 

Majka se pak brani tvrdeći da je pazila na sina, ali i da se nesreće uvijek mogu dogoditi. Policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila hoće li biti potrebno podignuti kaznenu prijavu protiv odgovornih.

Foto: Promo

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message