Obavijesti

Promo sadržaj

Pokaži veliko srce i osvoji Nike Cortez by Lunar!

Pokaži veliko srce i osvoji Nike Cortez by Lunar!
4

Nike Cortez je ikona. Da, da, prava ikona, koja ostavlja odličan dojam gdje god se pojavi, u kojoj god boji i teksturi

Dođi u Shooster i uvjeri se koliko su šarmantne. Tenisica je to s kojom je sve počelo, koju smo bezbroj puta vidjeli na velikim i malim ekranima. Njezinu ljepotu i udobnost prepoznaju zvijezde, danas Cortezice, kako ih popularno zovemo, nose lijepa Bella Hadid i naš vatreni Ivan Dečak. 

Cortezicama je oduševljen i naš legendarni umjetnik Lunar, koji je bez razmišljanja prihvatio Shoosterov poziv i ručno oslikao 12 pari, klasičnih, bijelih. Što ćemo s njima? Sve oslikane Nike Cortez by Lunar idu na online aukciju, a sav prihod prikupljen na aukciji, Shooster donira onima kojima je najpotrebnije – SOS Dječjem selu Hrvatska.

Uključi se i ti u Shoosterovu humanitranu akciju, ponudi najviši iznos i pomozi djeci bez roditelja i roditeljske skrbi. Svatko od nas može učiniti neku malu stvar za nekoga. Ta mala stvar, naših pet minuta, nekome može značiti mnogo, nekima ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. Za sjećanje na taj lijepi čin ostaju ti unikatne Nike Cortez by Lunar. 

Vidimo se na http://bit.ly/Cortez_By_Lunar_aukcija. Ponudi najviše! 

Dok hvataš Cortezice na aukciji i činiš dobro djelo za SOS Dječje selo chillaj u Swanky-u uz Nike Cortez & Shooster!
Sve ljubitelje legendarnih Nike Cortez tenisica pozivamo da nam se pridruže u petak, 9.6. od 18h na jednoj od najljepših gradskih terasa na adresi Swanky Mint hostela u dvorištu Ilica 50.


Razloga za dolazak i druženje imamo više; osim legendarnih Nike tenisica pripremili smo za vas akustični live nastup Vatre kakav do sada još niste vidjeli.  Kući ne odlazite praznih ruku, uz digitalnu zezanciju 'nacrtaj Cortezicu, ostavi dobar dojam' možeš osvojiti unikatnu torbu (za grad i plažu) koju krasi motiv i potpis poznatog street art umjetnika Lunara. 


Kad vidite kako cool u Nike Cortezicama izgleda američka manekenka Bella Haddid i naš Ivan Dečak znamo da ćete i vi poželjeti na svojim nogama imati ovaj klasik - zato vam darujemo popust od 20% na kupnju Nike Cortez tenisica u Shooster-u!
Prvih sto gostiju koji se prijave na Facebook event (bit.ly/Chillamo_u_Swankyju_uz_Nike_Cortez)  i dodatno svoj dolazak potvrde slanjem svojih podataka u FB inbox očekuju pravi street food zalogaji i hladni kokteli, idealni za vruće ljetne dane.
Vidimo se u petak u 18h! Be there or be square :)


www.shooster.hr

Shooster
Zagreb
Arena centar
City Center one West
City Center one East
Ilica 22
TC Cvjetni
King Cross
Westgate

Rijeka
Adamićeva 17
ZTC Rijeka
Split
Mall of Split
City center one
PTC Joker
Zadar
TC Relja
Šibenik
Citylife - NOVO
Pula
Portarata 8
Koprivnica
Zrinski trg 5
Karlovac
Stjepana Radića 21
Varaždin
Trg slobode 2
Osijek
Kapucinska 35
PTC Portanova
Slavonski Brod
City Colosseum
Poreč
Zagrebačka 2

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini