Obavijesti

News

Komentari 43

Žalac bi htjela ići u Bruxelles i to na plaću od - 20.000 eura!

Žalac bi htjela ići u Bruxelles i to na plaću od - 20.000 eura!
1

Glavna politička “provala” tjedna jest velika priča o Gabrijeli Žalac, bivšoj ministrici, koja sad ucviljena traži od premijera da je zbrine u Bruxellesu. I to ne bilo gdje: na nekom od direktorskih mjesta u EK-u

Novi broj političkog tjednika Express od petka je na kioscima. Uz jedno iznenađenje: darujemo zanimljive knjige iz portfelja izdavaštva 24sata uz svaki kupljeni primjerak Expressa.

Glavna politička “provala” tjedna jest velika priča o Gabrijeli Žalac, bivšoj ministrici, koja sad ucviljena traži od premijera da je zbrine u Bruxellesu. I to ne bilo gdje: na nekom od direktorskih mjesta u Europskoj komisiji. Dok joj u Hrvatskoj Uskok kopa po ministarstvu, Gabrijela sanja plaću od oko 20.000 eura mjesečno. Nije loše...

Nastavljamo s uhljeb pričama. Ivan Pandžić otkrio je novi val uhljebništva za izabrane članove partije na vlasti. Njih 186 riješit će egzistencijalne probleme, ali nema jamstava da će zbog toga nama ostalima biti išta bolje.

Zrela i prekrasna diva iz HNK Nina Violić otvorila je dušu našoj novinarki i hrabro stala pred objektiv Sandre Šimunović. Rezultati su genijalni. Uz sve ovo pročitajte naše angažirane i pronicljive kolumniste: Klauškog, Milasa... Novi Express na kioscima za 15 kuna.