Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pokopala supruga (30) na četvrtu godišnjicu braka

Blizanci Ivica i Dario Đelekovčan poginuli su u stravičnom sudaru u subotu ujutro od Svete Jelene blizu Senja. Išli su s prijateljima u Opatiju

Marijan Sušenj
Foto: Marijan Sušenj
18 komentara

Obitelj, prijatelji i stotine ostalih Koprivničanaca ispratili su u ponedjeljak popodne na posljednji počinak Ivicu i Daria Đelekovčana (30), braću blizance poginule u stravičnoj prometnoj nesreći u subotu. Tužan dan za Koprivnicu i sprovod kakav taj mali grad ne pamti. Duga povorka ljudi hodala je šutke prema mjesnom groblju. Nije bilo riječi u trenu kad su braću istovremeno spuštali u dvije susjedne rake. Jedan do drugoga, kako su i živjeli. Cijela obitelj je, kako neslužbeno doznajemo, bila na lijekovima da bi mogla izdržati dan i sprovod. Majka se rušila potpuno shrvana ovom tragedijom. Supruge Silviju i Gabrijelu, roditelje i brojne prijatelje slomila je bol zbog prevelikoga gubitka. Da obiteljska tragedija bude još veća, Dario i Silvija su u ponedjeljak trebali proslaviti četvrtu godišnjicu braka. Silvija je položila na lijes mrtvog supruga rukometnu loptu i još nekoliko osobnih stvari. Dario je, naime, igrao za RK Koprivnica.
- Ovo je prestrašno, na nadgrobnom spomeniku će im pisati da su istog dana rođeni i umrli. Ne mogu ni zamisliti bol kroz koju prolazi njihova obitelj i prijatelji te zato molim Boga da im da snage izdržati ove preteške trenutke - rekao je jedan od ožalošćenih koji je došao na Gradsko groblje odati počast pokojnima Ivici i Dariju.

Možda vas zanima i ovo:
Message