Obavijesti

News

Komentari 24

Pokopali majku i dijete: Otac je još u komi, životno je ugrožen

Pokopali majku i dijete: Otac je još u komi, životno je ugrožen
6

Policija i dalje istražuje okolnosti nesreće u kojoj je sudjelovala cijela obitelj. Nadaju se kako će im detalje rasvijetliti otac čim s njim uopće budu mogli razgovarati

Nažalost, istina je. Javili su mi se iz bolnice i bio sam tamo. Samo ih želim zajedno pokopati, da budu jedno kraj drugog, rekao nam je djed i svekar stradale žene (38) i sina iz mjesta Kračevec u Varaždinskoj županiji.

Uspio je sve organizirati tijekom srijede pa se na najvećem sprovodu u 17 sati u Visokom, nedaleko od Brezničkog Huma i Novog Marofa, okupilo oko 500 ljudi. Nosili su dva križa i dva drvena lijesa, jedan bijeli za dječaka i drugi boje drveta za njegovu majku.

Podsjetimo, obitelj se vozila u Volkswagen Golfu 4 kad su u nedjelju ujutro sletjeli s ceste u mjestu Hrastje nedaleko od Svetog Ivana Zeline. Za volanom je bio otac (44) koji je ostao zarobljen u autu. Pokušao je sam izaći, no vrata su se zaglavila, a on je bio pun rana i prijeloma. Iza njega je sjedio sin koji je tad navodno spavao te je, nažalost, poginuo na mjestu. Uz njega je bila sestra koja je teško ozlijeđena prebačena u KB Dubrava. Pri svijesti je te su njezine ozljede najmanje.

Otac se i dalje oporavlja u KBC-u Zagreb, gdje danonoćno kraj njega dežuraju liječnici. Prema izjavama obitelji, on je u induciranoj komi. Ima višestruke prijelome, život mu je i dalje ugrožen, no stabilnije je. Kažu da će mu, da se izvuče, uz liječnike trebati i malo sreće.

Tuga: Tri dana nakon nesreće i majka je otišla svom anđelu...
Tuga: Tri dana nakon nesreće i majka je otišla svom anđelu...

Naime, policija i dalje istražuje okolnosti nesreće u kojoj je sudjelovala cijela obitelj. Nadaju se kako će im detalje rasvijetliti otac čim s njim uopće budu mogli razgovarati.

Zasad je poznato da su se vraćali s vjenčanja prijatelja u okolici Petrinje. U jutarnjim satima krenuli su prema svojoj kući. Iz nepoznatog razloga vozač je skrenuo ulijevo na cesti u Hrastju. Prešao je u suprotan smjer, kotačima zahvatio travnjak i prešao preko jednog ulaza u dvorište. Auto je preletio preko jarka te udario u metalnu drvenu ogradu i betonski stup. Pokušali su im pomoći mještani koje je probudio snažan tresak. Izvukli su ih iz auta vatrogasci i Hitna pomoć. Zajednički su reanimirali ženu i održali je na životu do bolnice.