Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Pokopali su malenog Julena: Počiva pored svojeg brata...

Roditelji su izgubili oba sina. Oliver je umro od zastoja srca. Imao je jedva tri godine. Julen je tijekom obiteljskog izleta upao u ilegalno iskopani bunar.

Foto: JON NAZCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
29 komentara

Točno dva tjedna nakon pada u bunar dubok 110 metara Julen (2) je pokopan u nedjelju u španjolskoj Malagi. nakon mise njegov su lijes donijeli na groblje. Već dan ranije okupile su se stotine ljudi kako bi izrazili žaljenje i tugu. Kada su roditelji dječaka José Roselló (29) i Vicky Garcí (29) u nedjelju izašli iz sale u kojoj se izražavalo saučešće, prisutni su počeli pljeskati kako bi im dali podršku. 

Julena su položili u nišu, pored brata Olivera koji je umro u svibnju 2017. godine. 

Julen's parents embrace with friends and relatives during a vigil as a miner rescuer team descends into a drilled well at the area where Julen, a Spanish two-year-old boy, fell into a deep well, in Totalan RODITELJI OSTALI BEZ DJECE Julen umro pri padu: Tragična priča dvojice braće iz Malage

Roditelji su izgubili oba sina. Oliver je umro od zastoja srca. Imao je jedva tri godine. Julen je tijekom obiteljskog izleta upao u ilegalno iskopani bunar. Vjerojatno je poginuo prilikom pada. Spasioci su gotovo dva tjedna pokušavali doći do njega. Našli su ga mrtvog u noći na subotu u 1.25 sati. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message