Obavijesti

News

Komentari 38

Pokopali su mladića (19) koji je brutalno ubijen u svađi

Pokopali su mladića (19) koji je brutalno ubijen u svađi
1

Na Gradskom groblju u Ivanić Gradu održan je ispraćaj Luke Ćopića (19) ubijenog na Veliku Gospu u Kloštar Ivaniću. Tužno mnoštvo ljudi oprostilo se s mladićem stradalim u krvavom obračunu..

VIDEO

Posljednje zbogom za Luku Čopića u četvrtak u Ivanić-Gradu. Tužna lica na mjesnom groblju, mnogi još uvijek u šoku ne vjerujući da je mladić, koji je tek počeo živjeti, svoj život već završio. I to na najokrutniji mogući način. Prerezan mu je vrat preklopnim nožem.

Luka Ćopić

Na Veliku Gospu dogodila se strašna tragedija, noć strave u Kloštar Ivaniću. Domagoj Opačak (18) u tučnjavi je u parku u Kloštar Ivaniću nožem zaklao Luku Ćopića (19), koji je iskrvario. Kad je shvatio što je učinio, sav krvav vratio se u šator u kojem su svi malo prije toga slavili i rekao da je ubio čovjeka. Uhićen je i sljedećih mjesec dana bi trebao provesti u istražnom zatvoru.
Do svađe između dvojice mladića je navodno došlo zbog djevojke s kojom je Luka bio u vezi dvije godine. 
- Sve je počelo svađom na Facebooku. Domagoju se sviđala Lukina djevojka pa joj se javljao. Valjda ih je želio razdvojiti, no ona ga je odbila. Onda se počeo svađati s Lukom -  rekao je prijatelj ubijenog.

Luka Ćopić

Dva mladića dotad se vjerojatno nisu srela uživo. Kako nam prepričava njihovo društvo, sve do blagdana Velike Gospe nisu se svađali uživo. Prepoznali su se u jednom od mjesnih kafića gdje je svirala glasna glazba. Nakon upadica i provokacija, dvije grupe su svađu odlučile riješiti tučnjavom.

- Vidjela sam dečka kako trči prema parku. Puno njih je krenulo za njim, a na kraju su izašli vrišteći - rekla nam je mještanka koja se u trenutku ubojstva našla u blizini. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, SDP najavio konferenciju, čeka se i odgovor Zorana Milanovića
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, SDP najavio konferenciju, čeka se i odgovor Zorana Milanovića

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1