Obavijesti

News

Komentari 16

Od 1. travnja jeftinije karte ZET-a ponovno u tramvajima

Od 1. travnja jeftinije karte ZET-a ponovno u tramvajima
2

Kod vozača će se tako moći kupiti karta od 6, 10 i 15 kuna. Karta od 10 kuna vrijedit će sat vremena, a karta od šest kuna pola sata. Karta od 15 kuna i dalje će vrijediti 90 minuta

VIDEO

Kupnja jeftinijih ZET-ovih karata u tramvajima i autobusima, trebala je zaživjeti početkom veljače, no to se nije dogodilo.

- Čeka se izrada karata. Sve je u proceduri. Iz Grada su mi potvrdili da će sve biti gotovo do 1. travnja, odnosno početkom travnja - rekao je u Dnevniku Nove TV Anto Jelić iz Sindikata vozača ZET-a i dodao kako se karta od 15 kuna ne ukida, već će se i ona moći kupiti kod vozača.

Kod vozača će se tako moći kupiti karta od 6, 10 i 15 kuna. Karta od 10 kuna vrijedit će sat vremena, a karta od šest kuna pola sata. Karta od 15 kuna i dalje će vrijediti 90 minuta.

Na kioscima će i dalje biti dostupna karta od četiri kune koja vrijedi pola sata i karta od sedam kuna koja vrijedi sat vremena.

Pokretni ured Holdinga na raspolaganju kroz cijeli dan

Pokretni ured Zagrebačkog holdinga od ponedjeljka, 4. ožujka bit će na raspolaganju građanima kroz cijeli dan, od 8 do 20 sati, a radno vrijeme udvostručeno je zbog velikog interesa korisnika.

Građani u mobilnom centru mogu ugovoriti ili modificirati sve usluge iz portfelja Zagrebačkog holdinga, dobiti informacije, savjetovati se, podnijeti zahtjeve ili platiti račune bez dodatne naknade, stoji u priopćenju.

Sada već prepoznatljivo, specijalizirano vozilo Zagrebačkog holdinga radnim će danom obilaziti čak četiri naselja (od 8 do 20 sati), a subotom će i nadalje biti u zoni tržnica (od 8 do 13).

Ta usluga, uvedena prije gotovo dvije godine, ponajprije je bila namijenjena starijim i teže pokretnim sugrađanima kojima je vozilo u potpunosti prilagođeno, ali se u proteklom vremenu profilirala u praktičnu poslovnicu za sve kategorije korisnika, stoji u priopćenju Zagrebačkog holdinga.

Iz Holdinga podsjećaju kako prva tri tjedna u mjesecu Pokretni ured dolazi u sve gradske četvrti, mijenjajući naselja i lokacije prema unaprijed objavljenom rasporedu, dok je zadnji tjedan rezerviran za dolaske na adrese onih građana koji su individualni posjet prethodno ugovorili.

Raspored je dostupan uz svaki mjesečni račun, na internetskoj stranici www.holdingcentar.zgh.hr , a može se doznati i kroz Pozivni centar na broju 072 500 400.

Tijekom dosadašnjega rada Ured je posjetiteljima vrata otvorio više od 900 puta i prošao gotovo 12 tisuća kilometara. Prema potrebama korisnika, Zagrebački će holding usluge prilagođavati i nadalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

UŽIVO Rafalei stigli u Hrvatsku, uskoro će sletjeti na zagrebački Pleso. Pilot: 'Sada ste sigurniji'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei stigli u Hrvatsku, uskoro će sletjeti na zagrebački Pleso. Pilot: 'Sada ste sigurniji'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu