Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Od 1. travnja jeftinije karte ZET-a ponovno u tramvajima

Kod vozača će se tako moći kupiti karta od 6, 10 i 15 kuna. Karta od 10 kuna vrijedit će sat vremena, a karta od šest kuna pola sata. Karta od 15 kuna i dalje će vrijediti 90 minuta

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
16 komentara

Kupnja jeftinijih ZET-ovih karata u tramvajima i autobusima, trebala je zaživjeti početkom veljače, no to se nije dogodilo.

- Čeka se izrada karata. Sve je u proceduri. Iz Grada su mi potvrdili da će sve biti gotovo do 1. travnja, odnosno početkom travnja - rekao je u Dnevniku Nove TV Anto Jelić iz Sindikata vozača ZET-a i dodao kako se karta od 15 kuna ne ukida, već će se i ona moći kupiti kod vozača.

Kod vozača će se tako moći kupiti karta od 6, 10 i 15 kuna. Karta od 10 kuna vrijedit će sat vremena, a karta od šest kuna pola sata. Karta od 15 kuna i dalje će vrijediti 90 minuta.

Na kioscima će i dalje biti dostupna karta od četiri kune koja vrijedi pola sata i karta od sedam kuna koja vrijedi sat vremena.

Pokretni ured Holdinga na raspolaganju kroz cijeli dan

Pokretni ured Zagrebačkog holdinga od ponedjeljka, 4. ožujka bit će na raspolaganju građanima kroz cijeli dan, od 8 do 20 sati, a radno vrijeme udvostručeno je zbog velikog interesa korisnika.

Građani u mobilnom centru mogu ugovoriti ili modificirati sve usluge iz portfelja Zagrebačkog holdinga, dobiti informacije, savjetovati se, podnijeti zahtjeve ili platiti račune bez dodatne naknade, stoji u priopćenju.

Sada već prepoznatljivo, specijalizirano vozilo Zagrebačkog holdinga radnim će danom obilaziti čak četiri naselja (od 8 do 20 sati), a subotom će i nadalje biti u zoni tržnica (od 8 do 13).

Ta usluga, uvedena prije gotovo dvije godine, ponajprije je bila namijenjena starijim i teže pokretnim sugrađanima kojima je vozilo u potpunosti prilagođeno, ali se u proteklom vremenu profilirala u praktičnu poslovnicu za sve kategorije korisnika, stoji u priopćenju Zagrebačkog holdinga.

Iz Holdinga podsjećaju kako prva tri tjedna u mjesecu Pokretni ured dolazi u sve gradske četvrti, mijenjajući naselja i lokacije prema unaprijed objavljenom rasporedu, dok je zadnji tjedan rezerviran za dolaske na adrese onih građana koji su individualni posjet prethodno ugovorili.

Raspored je dostupan uz svaki mjesečni račun, na internetskoj stranici www.holdingcentar.zgh.hr , a može se doznati i kroz Pozivni centar na broju 072 500 400.

Tijekom dosadašnjega rada Ured je posjetiteljima vrata otvorio više od 900 puta i prošao gotovo 12 tisuća kilometara. Prema potrebama korisnika, Zagrebački će holding usluge prilagođavati i nadalje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message