News

Komentari 10

Pokušao pobjeći iz Remetinca, pa zapeo na krovu: Nitko nije ozlijeđen, bjegunac je stranac

Pokušao pobjeći iz Remetinca, pa zapeo na krovu: Nitko nije ozlijeđen, bjegunac je stranac

U Zatvoru tijekom navedenog događaja bio je raspoređen dovoljan broj djelatnika pravosudne policije koji su pravovremenom reakcijom spriječili moguće ozljede zatvorenika, kaže Ministarstvo pravosuđa

Ministarstvo pravosuđa i uprave izvijestilo je u četvrtak da tijekom pokušaja bijega stranog državljanina iz remetinečkog zatvora u srijedu oko 19 i 30 sati nije bilo uporabe sredstava prisile niti je došlo do ugroze djelatnika zatvorskog sustava.

Ministarstvo pravosuđa je preciziralo da je zatvorenik na izdržavanju kazne zatvora u Centru za dijagnostiku pokušao bijeg tijekom večernje šetnje, u kojoj je sudjelovao veći broj zatvorenika.

Zatvorenik se počeo penjati po vanjskoj strani zgrade zatvora, što je odmah opazio pravosudni policajac koji nadzire šetnju zatvorenika, priopćilo je ministarstvo dodajući da su pravosudni policajci, obzirom da se radilo o visini, pomoću vatrogasaca osigurali zatvorenika od mogućeg pada i njegovog daljnjeg bijega.

U Zatvoru u Zagrebu tijekom navedenog događaja bio je raspoređen dovoljan broj djelatnika pravosudne policije koji su pravovremenom reakcijom spriječili moguće ozljede zatvorenika, kaže Ministarstvo pravosuđa.

Najčitaniji članci