Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

'Poletaev će se u potpunosti posvetiti nagodbi u Agrokoru'

Kroz ovu promjenu će gospodin Poletaev biti u stanju u potpunosti se usredotočiti na nagodbu u Agrokoru i njezinu provedbu, te će imati sva potrebna ovlaštenja, priopćili su iz Sberbanka

Maksim Poletaev
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
3 komentara

Iz Sberbanka priopćili su o odluci Nadzornog odbora o promjenama u Upravi prema kojoj će Predsjednik Uprave Maxim Poletaev, koji je dao ostavku na tu funkciju, obnašati novu funkciju Savjetnika Predsjednika Uprave Sberbanka. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

''Nadzorni odbor Sberbanka donio je odluku o promjenama u Upravi Banke.

Prvi zamjenik Predsjednika Uprave Maxim Poletaev prestaje obavljati svoju trenutnu funkciju temeljem osobnog zahtjeva i želje za promjenom u svojim dužnostima i zaduženjima.

Maksim Poletaev Drugi čovjek Sberbanka odlazi iz kompanije, razlog se ne zna

Gospodin Poletaev će ostati u Banci, te će obnašati funkciju Savjetnika Predsjednika Uprave Sberbanka.  Na novoj će funkciji gospodin Poletaev prije svega nadzirati rješavanje situacije u Agrokoru.

Kroz ovu promjenu će gospodin Poletaev biti u stanju u potpunosti se usredotočiti na nagodbu u Agrokoru i njezinu provedbu, te će imati sva potrebna ovlaštenja za obavljanje ove zahtjevne zadaće. Gospodin Poletaev dosad je igrao ključnu ulogu u procesu postizanja nagodbe u Agrokoru, a očekuje se da će njegova nova uloga u Banci koja podrazumijeva odgovornost i fokusiranje na iznalaženje rješenja biti od koristi za proces izrade i provedbe nagodbe u Kompaniji.''
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message