Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Policajac iz Pule osvojio brojne nagrade u natjecanju u gađanju

Za napomenuti je da je konkurencija bila izuzetno jaka, da je prošlo natjecanje bilo 28. travnja ove godine i da od tog datuma nije bilo treninga,  pa ovi rezultati uistinu predstavljaju veliki uspjeh

Foto: Ivan Grgat/24sata
1 komentara

U subotu na strelištu Griža kod Rižane, u organizaciji  Amaterske strelske zveze Slovenije i Športskog društva Hrvatini, održano je  13. Državno prvenstvo akcionog streljaštva I.A.S.C, u gađanju pištoljem, revolverom i poluautomatskom puškom mini rifle.

Nastupila su 134  natjecatelja i natjecateljica iz Slovenije, Italije, Hrvatske i Srbije, a za Hrvatsku je nastupio policijski službeni Sektora kriminalističke policije PU istarske Edgar Franjul, član Hrvatskog saveza akcionog streljaštva i Hoplološkog društva Pula, koji je osvojio prvo mjesto u diviziji SD-SA, prvo mjesto u sub diviziji LAW, prvo mjesto u subdiviziji INTERNATIONAL te peto mjesto  u kategoriji SENIOR.  

Za napomenuti je da je konkurencija bila izuzetno jaka, da je prošlo natjecanje bilo 28. travnja ove godine i da od tog datuma nije bilo treninga,  pa ovi rezultati uistinu predstavljaju veliki uspjeh, jer pulski strijelci nemaju streljanu, niti mogućnost treninga i usavršavanja streljačkih vještina, a dobri rezultati s natjecanja nikada ne izostaju.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message