Obavijesti

News

Komentari 109

Policajac kockar pljačkao dok je Dinamo zabijao Arsenalu

Policajac kockar pljačkao dok je Dinamo zabijao Arsenalu
3

Antonio A. (24), policajac iz Vrpolja, s još dva mladića osumnjičen je da je 16. rujna, naoružan službenim pištoljem, opljačkao kladionicu Super sport u Vrpolju

VIDEO

Antonio A. (24), mladi policajac iz Vrpolja nedaleko od Slavonskog Broda, s još dva mladića osumnjičen je da je u srijedu, 16. rujna, malo prije 21 sat, naoružan službenim pištoljem, opljačkao kladionicu Super sport u središtu Vrpolja.

- Bio je kraj radnog vremena. Odjednom je u kladionicu upao maskirani muškarac. Potpuno hladan uperio je pištolj u mene te zatražio da mu odmah predam dnevni utržak. Vani je bio mrkli mrak, nikog nije bilo u kladionici niti je itko prolazio ispred. Uhvatio me strah i što sam mogla drugo nego dati mu novac?! O iznosu, kao i o ostalom što se dogodilo te večeri, ne bih govorila. Policija je privela osumnjičenog, poznajem ga jer je često zalazio u kladionicu - rekla je djelatnica kladionice B. S. (34).

Franjo Lepan/24sata

Policija je od pljačke kladionce intenzivno tražila razbojnika. Nakon osam dana istražitelji su suzili krug osumnjičenih i 24. rujna priveli su glavnog osumnjičenog, i to svojega kolegu. - Ne znam što je tim mladim ljudima. Odaju se kocki i klađenju, traže laku zaradu.Kad se više ne mogu izvući, posežu za takvim nečasnim radnjama. Znam mladića i njegove roditelje, otac mu je stolar, vrlo cijenjen u Vrpolju i pošten čovjek. Koliko je samo muke imao dok ga nije zaposlio i eto kako mu je vratio – rekao nam je šokirani mještanin Vrpolja, pokazavši na manju kuću iz koje je policajac sa svojim pomagačima krenuo u pljačkaški pohod na kladionicu u centru naselja.

Franjo Lepan/24sata

- To je napuštena kuća, u njoj se okupljaju, piju i što li već rade. Tu večer na ulicama Vrpolja nije bilo nikoga jer većina je pratila na televiziji prijenos utakmice između Dinama i Arsenala. Ni kafić preko puta te kuće nije radio, što je njima bila idealna prilika da pod okriljem noći odu opljačkati kladionicu. Očito su sve dobro isplanirali. Svi mi živimo na minus, odemo u dugove, ali ovo nije put izlaska, posebno za tako mladog čovjeka koji je dobio priliku časno nositi odoru policajca. Još mi nije jasno kako je to učinio - rekao je muškarac koji dobro poznaje obitelj policajca.


- Našeg djelatnika smo uklonili s dužnosti sve do okončanja kaznenog postupka - rekao nam je jučer Antun Jakobović, djelatnik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske.

Doznajemo da se mladi policajac iz Vrpolja još 2011. godine školovao za policajca i da je u vrlo jakoj konkurenciji dobio prigodu štititi zakon i održavati red u svome mjestu. Prije nego što je počinio razbojstvo u kladionici, policajac je bio omiljen u Vrpolju. Igrao je nogomet u lokalnom klubu, i to dobro, o čemu svjedoče i liste strijelaca s nogometnih derbija, bio je na dobrom putu da bude u pravom smislu nasljednik svome radišnom ocu, koji je također u mladosti strastveno igrao nogomet u istom klubu.

- Ne želim da se išta o tome piše osim da sam ogorčena na njegov postupak – rekla je majka policajca razbojnika sa suzama u očima prije nego što je zatvorila ulazna vrata njihova obiteljskog doma u Vrpolju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca