Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajac krao vodu: 'Popravio' je vodomjer, ne vide potrošnju

Policijska uprava je potvrdila da je njihov službenik osumnjičen za krađu iz vodovodne mreže i provjeravaju prijavu. Navodno je policajac 'popravio' vodomjer da se ne može vidjeti koliko je vode potrošio

30 komentara

Komunalno poduzeće Tekija d.o.o. prijavilo jednog policijskog djelatnika PU Požeško slavonske zbog krađe vode iz javne vodoopskrbne mreže. PU požeško slavonska potvrdila da je dobila prijavu.

- Možemo potvrditi da je PU požeško-slavonska zaprimila prijavu komunalne tvrtke iz Požege u kojoj se navodi sumnja da je jedan policijski službenik ove policijske uprave počinio krađu iz vodovodne mreže, a na štetu te tvrtke. Navode iz prijave provjeravamo te ćemo o svim poduzetim mjerama i radnjama, kao i utvrđenim činjenicama izvijestiti nadležno državno odvjetništvo. Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka, identitet policijskog službenika na kojeg se odnosi prijava ne možemo potvrditi – piše u odgovoru iz PU požeško –slavonske.

Prema navodima čitatelja koji je poslao informaciju bivši visokopozicionirani djelatnik policije u Požegi otkinuo je plombu na vodomjeru potrošnje vode te je izvršio određene mehaničke preinake na istom s ciljem da se ne može utvrditi koliko je potrošio vode unazad izvjesnog vremena.

- Policija pokušava zataškati slučaj jer je to velika sramota za njih - napisao je čitatelj.

Foto: ilustracija 

Možda vas zanima i ovo:
Message